Åååå!

Hei!

Ja nå har jeg som Tuva hadde eller har? Sånn at jeg får kommentarer men det står at jeg bare har 0 lesere og sidevisninger!! -.-
Hva er det som feielr blogg nå? Men håper dere har lyst til å skrive jeg leste bloggen din i dag, så kan jeg få med meg hvem som gjorde det, så sier jeg i fra når den har fikset seg.
God idee, hmm?
Jaja, i dag fikk vi besøk av Sigbjørn Mostue vi hadde et lite skrive kurs da jeg lærte mye + at det var kjempe gøy, vi fikk en kommando at vi skulle skrive om det galeste vi hadde møtt, så det fineste vi hadde vært, så hvordan det var å være på et kjøpesenter. Ja og noe mer men husker ikke helt.
Men jeg fikk med meg mye når han var på besøk, så det var jo bra.

Åja! Har dere hørt om Skjønhaug Stjerna?
Det er som norske talenter, bare for oss barna som går på skjønhaug skole og jeg har lyst til å gjøre noe morsomt men jeg vet ikke om jeg tør siden jeg kommer til å ende opp med å ligge på gulvet å le meg helt i hjel! Så jeg vet ikke helt jeg, og hvis noen kommer på noe så si i fra!!

 Vel vel jeg hører på verdens beste musikk, Justin Bieber Acoustic, og jeg begynner å synge på Adele Rolling In The Deep... 
Jaja, jeg  sier bare natta til dere. JEG SKAL IKKE LEGGE MEG NÅ ASSA klokka er bare 18:46 eller blir sikkert 18:47 når jeg legger innlegget ut.


Søtnosen min duh!♥


 

 

//Hva har du gjort i dag?// 

-Celine♥

 

4 kommentarer

Postet av: Marion
Dato: 27.02.2013 Klokken: 19:30 - http://spretterten.blogg.no


Mei lest bloggen diiiin i dag haaar :D xD
Postet av: Thea
Dato: 28.02.2013 Klokken: 05:41 -


Hei igjen! Så artig å lære om skriveteknikk da! I dag har jeg vært på jobb på Delta, så på besøk på jobben på Skjelfoss, og etterpå vært i Fredrikstad og spist sammen med Stine......og savna deg, jenta mi! Sees snart da, ha en fin dag! Klem.
Postet av: Bildeblogg- Thea og Synne
Dato: 28.02.2013 Klokken: 06:41 - http://ourphoto.blogg.no


Så søt hund :)
Postet av: Tuva Nybakk
Dato: 28.02.2013 Klokken: 21:01 - http://megtuva.blogg.no


Jeg sendte en sån kommentar til blogg.no på "bloggen" demmes. Og jeg fikk til svar : Det er ikke noe feil med statistikken din !!! Å gud! Jo det er det !

Skriv en ny kommentar

Er en sta jente^^ Men livlig.