Chill

Hei! 

Dog morgen for det første! Har dere hatt det fint så langt? Nåp har jeg lånt litt google bilder. Justin  Bieber har sånne høye hals sko, som jeg sier det er. OG veldig kule capser. Så jeg ville bare hvis dere hva jeg skal ha en dag i mitt liv! 


Den er litt kul da..

Og en annen ting som Justin spess går med er sånne sko med hals på.


Det har vel dere sett?

 

 

Folk tenker sikker ''Å henne er skikkelig gutt ass, henne går med så stygge ting, som bare gutter skal gå med'' 
Men vet du hva?! Jeg driter i hva dere syns, jeg går med det jeg vil. Jeg vil ikke gå med det alle andre jenter går med. Og jeg har heller alldri vært sånn barbie jente. Jeg har aldri vært en sånn jente jente. 
Jeg har vært og er en jente gutt, jeg liker sånt som det over. Jeg elsker flate capser som er så veldig ''guttete'' Hva f?  Unskyld. Men serriøst? Folk kan vel gå med det man føler seg kul,vel eller fin eller hva søren i ?!? 
Bare si så mye dere vil om hva jeg går i og hva jeg tenker hvordan jeg ser ut! Bare rop det ut til meg, men jeg bryr meg ikke et sekund, fordi jeg vil gå i det jeg vil og være den jeg er! Bare si det , men jeg bryr meg ikke, jeg gidder ikke å sladre om sånt, jeg gidder serr ikke. Jeg vet det er mange av dere som tenker at jeg veldig rar (vel jeg sånn ellers som er litt kinderegg. Uten overaskelse inni) men kan væl være den jeg er eller? 

Det var bare det jeg ville si! ;)


God morgen btw! Igen.


Chill, på morgen.


Fint vær i dag.


A eye can cry, but still be happy.

 

//Hva skal du i dag?//

 -Celine♥


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Er en sta jente^^ Men livlig.