Blogg

Da er det gjort.

Hei igjen!

Jeg har lagd meg ny blogg pga statestikken på celimix.blogg.no så da har jeg en som heter nå zelinuz.blogg.no som du finner ( HER )

Dette er det siste innlegget på denne bloggen, jeg skal ikke slette den fordi det kan hende jeg får bruk for denne en dag.. 

men gå på www.zelinuz.blogg.no fra nå av! 

-cece

Ny eller ikke.

Hei! 

God morgen først og fremst, sovet godt..? Uansett jeg vurderer å lage meg en ny blogg fordi statestikken min er blitt ødelagt sånn som for noen dager siden så hadde jeg 2 kommentarer og på statestikken sto det at jeg hadde null lesere? Jeg tok et skjermbilde nå av i dag. 


Den kommentarern har kommet i dag, den kom ikke 02.05.13 men i dag. Og svaret trur jeg kom i går...? 

Vel, jeg vurderer veldig med ny blogg. 

//Hva syns dere?//

~cece

Tuva

Hei!

Tuva er hos meg i dag, vi har bare slappet av i dag snakkes og vært på pc'en. Også lagd noen videoer som vi tenkte vi kunne lage en liten film snutt?

Lengste jordbæren jeg noen gang har sett.. Btw, jeg og Tuva smeltet sjokolade og frukt.

Always klistremerke i pannen. Har forresten på enda...

Sånn sitter jeg til normalt.. Orker ikke å smile hele tiden.. Med mindre det skjer noe spess... Men god natt.

~cece

1. mai

Hei! 

Gode verden, det er fri i morra. Jeg elsker fri midt i uka! Da slepper vi lang dag, woop woop! Øøøh, ja nå har jeg byttet header igjen, siden jeg syns det ser for dumt ut med to bilder som er på forskjellige tider og sted, så nå har jeg bare et bilde tiiiiil den dagen jeg skal ut å ta litt bilder så jeg har sommer header, sommer i bakrunden. Jupp! Emh, ja! 
I morra skal jeg kjøpe nye sko NIKE, som er gode å gå i. Ogsååå skal jeg kanskje på sykkel tur, åå mest sannsynlig vis skal jeg få tak i litt bider! Så det blir vel bra væ?


På bilde ser det ut som om jeg har digre lååår... Jeg har ikjke så store alså! 


Har jeg noen gang vært seriøs på et bilde...?

Første mann til mølla.

Mehehhe.

Sov godt da alle sammen!  

~cece

 

22.04.2013

Hei!  

Pappa uke igjen da. Jeg har sittet for mye på kik, så mye morro, så mye drama.. Lei det nå! 
Men dere, jeg har ikke så mye å si jeg. Så hva med litt bilder? Hmm?  Tar det som et JA!


Har kanskje sett den nye headeren min? Hva syns dere?
Var forresten på campingen forje uke når jeg var hos pappa. jørmete, lett sakt. Men har flytta vogna mer mot sentrum, så ja. liker det jeg! :)


Beste søsteren, elsker deg Tuva!  ♥


In love.. I love you more than i did before♥

Vel nok med bilder nå, kanskje?
Jeg tar med meg litt bilder til dere i morra også.

~cece
 


Tired

Hei! 

Ja, jeg er trøtt. Klokka er ikke så mye og jeg har ikke lagt meg sent heller, i helgen så mener jeg hele helgen s¨har jeg lagt meg sånn kvart over 10. 
Jeg har kanskje drøya den et par ganger, men etter hvert som dagene går så har jeg merket at jeg blir bare trøttere og trøttere på skolen. Og jeg føler at det ikke er noe bra for meg.
Så jeg skal slutte å drøye lenge. Kik'e (kik) med noen så si natta så sove sove sove, stå opp stå opp. Skole skole, buss buss, hjem til mamma hjem til mamma.   Det vr en ang reppitering (repitering?) Jeg må spørre dere.. Jaja.  

Jeg skal lage en kortvideo, må bare ha litt kortfilmer først og for håpentigvis ligger dem inne på pc'en uten klikk! ;)

 

Natta snart♥

-Celine♥

Chill

Hei! 

Dog morgen for det første! Har dere hatt det fint så langt? Nåp har jeg lånt litt google bilder. Justin  Bieber har sånne høye hals sko, som jeg sier det er. OG veldig kule capser. Så jeg ville bare hvis dere hva jeg skal ha en dag i mitt liv! 


Den er litt kul da..

Og en annen ting som Justin spess går med er sånne sko med hals på.


Det har vel dere sett?

 

 

Folk tenker sikker ''Å henne er skikkelig gutt ass, henne går med så stygge ting, som bare gutter skal gå med'' 
Men vet du hva?! Jeg driter i hva dere syns, jeg går med det jeg vil. Jeg vil ikke gå med det alle andre jenter går med. Og jeg har heller alldri vært sånn barbie jente. Jeg har aldri vært en sånn jente jente. 
Jeg har vært og er en jente gutt, jeg liker sånt som det over. Jeg elsker flate capser som er så veldig ''guttete'' Hva f?  Unskyld. Men serriøst? Folk kan vel gå med det man føler seg kul,vel eller fin eller hva søren i ?!? 
Bare si så mye dere vil om hva jeg går i og hva jeg tenker hvordan jeg ser ut! Bare rop det ut til meg, men jeg bryr meg ikke et sekund, fordi jeg vil gå i det jeg vil og være den jeg er! Bare si det , men jeg bryr meg ikke, jeg gidder ikke å sladre om sånt, jeg gidder serr ikke. Jeg vet det er mange av dere som tenker at jeg veldig rar (vel jeg sånn ellers som er litt kinderegg. Uten overaskelse inni) men kan væl være den jeg er eller? 

Det var bare det jeg ville si! ;)


God morgen btw! Igen.


Chill, på morgen.


Fint vær i dag.


A eye can cry, but still be happy.

 

//Hva skal du i dag?//

 -Celine♥


 

God morgen

Hei! 

God morgen. Eller ikke, jeg ble vekka for lenge siden, men jeg har ikke orket og gjøre noe serlig. 
Pappa vekka meg for å spørre om jeg skulle være med til sverige, but no thanks. Jeg så ikke grunnen til å være med der og da, skal kjøpe litt mat. Jeg har bare tenkt til å kjøpe noen små saker, som litt skole ting.
Jeg er tom for blyanter, nesten da, og trenger viskelær. (visekeler?)  Å nei vi får ikke sånne ting på skolen, så jeg skal på notabene i dag eller i morra så jeg kan kjøpe meg litt skole saker.

Ellers skal jeg bare slappe av, jeg sitter i pysjen og det frister veldig å finne på noen som i fjor sommer, men i meg så ser sol og da er det varmt og sånt så jeg bare kan gå ut i tynn  jakke, nesten ikke jakke heller.
Men snøen ligger der enda, men du merker jo at det er vår!  Sola skinner her, og blåser friskt ute. Supert, bare et problem, jeg har fått vondt i ryggen, ikke sånn mega vondt men liksom jeg skjenner det. Men jeg kan jo gå tur med Tyra som faktisk blir 5 år i dag, jeg har synget bursdag sangen for tyra også jeg. Så jeg tror henne føler at henne blir eldre.. Eller noe i den duren.
Jaja.. Jeg har ikke noe mer å formelde (?) om...

Men nå har seff bildene eller blogg klikka sånn at jeg ikke kan legge inn bildene jeg har tatt i dag :(

ÅÅÅÅÅ!!! Kan dere ikke fikse opp i det, noen som vet hvordan jeg kan spørre dem hvorfor det blir sånn?

-Celine♥ 

Fin fredag.

Hei igjen! 

Jeg har ikke tenkt over at det er fredag bare tent at det er fri i morgen, og det er deilie med litt fri fra skole.
Denne uka har vært positiv, og fin + den var veldig rask super glad for det!
Jeg skal nok ikke så mye i helgen tenker jeg? Pappa og Sissel skal til sverige, jeg har litt penger og shoppe for så kan hende jeg blir med!

Men uannsett jeg sier natta bare jeg!♥

Dette var et super dupert kort innlegg 0.o

//Hva skal du i helgen?//

-Celine♥ 

Jada

Hei!

Da er jeg i gang med å blogge igjen da, så gøy vøtt. Det har ikker skjedd noen ting i dag jeg har trosset meg gjennom skolen i dag. Jeg har vært litt uggen i magen.
Jeg er litt uggen i magen nå også -.-

 Men jeg orker ikke blogge nå jeg skal slappe av og lese litt andre blogger så bare snakke med Marion og chille på rommet ;)

//Hva har dere gjort i dag?// // Noen andre som er syke i dag?// 

-Celine♥

Åååå!

Hei!

Ja nå har jeg som Tuva hadde eller har? Sånn at jeg får kommentarer men det står at jeg bare har 0 lesere og sidevisninger!! -.-
Hva er det som feielr blogg nå? Men håper dere har lyst til å skrive jeg leste bloggen din i dag, så kan jeg få med meg hvem som gjorde det, så sier jeg i fra når den har fikset seg.
God idee, hmm?
Jaja, i dag fikk vi besøk av Sigbjørn Mostue vi hadde et lite skrive kurs da jeg lærte mye + at det var kjempe gøy, vi fikk en kommando at vi skulle skrive om det galeste vi hadde møtt, så det fineste vi hadde vært, så hvordan det var å være på et kjøpesenter. Ja og noe mer men husker ikke helt.
Men jeg fikk med meg mye når han var på besøk, så det var jo bra.

Åja! Har dere hørt om Skjønhaug Stjerna?
Det er som norske talenter, bare for oss barna som går på skjønhaug skole og jeg har lyst til å gjøre noe morsomt men jeg vet ikke om jeg tør siden jeg kommer til å ende opp med å ligge på gulvet å le meg helt i hjel! Så jeg vet ikke helt jeg, og hvis noen kommer på noe så si i fra!!

 Vel vel jeg hører på verdens beste musikk, Justin Bieber Acoustic, og jeg begynner å synge på Adele Rolling In The Deep... 
Jaja, jeg  sier bare natta til dere. JEG SKAL IKKE LEGGE MEG NÅ ASSA klokka er bare 18:46 eller blir sikkert 18:47 når jeg legger innlegget ut.


Søtnosen min duh!♥


 

 

//Hva har du gjort i dag?// 

-Celine♥

 

Gratulere Mamma.

Hei, blogger litt sent nå. Blir bare litt.

Jeg vil bare si gratulere med morsdag til mammaen min! :) 
Mammaen min gjør alt for at jeg og chris skal ha det bra! :)
Og jeg sier det veldig ogfte til henne ''Jeg er glad i deg mamma'' hvis du mamma ikke tror at jeg mener det, jeg sier ikke at du ikke gjør det! :) Men jeg mener vær gang jeg sier det!♥ Du varmer hjertet mitt.  Du gir meg mange gode råd♥ Du er mammaen min og broren min. Og du får ikke lov til være en sin annen mor, du er min min og atter min mamma :)

Du har alltdi kalt meg for Snoopy Girl, andre barn blir som regel kalt noe etter navnet sitt, men jeg syns det er greit å skille seg litt ut.♥ Så jeg er hennes lille Snoopy Girl, og henne er min snille gode mamma :)
Du har gjort mye i det siste vært borte en del, men nå er du frisk og glad! ♥

Jeg vil bare si at jeg er glad for at du er mammaen min!♥


 

 

Natta♥

-Celine♥
 

Seiin bloggings

Hei igjen!  Jeg har ikke overført noen bilder enda så jeg skal gjørra det snart :)
Jeg skal bare på bade å pusse tenner å børste håret, så skal jeg overføre noen bilder for i går og i dag.
Jeg har ikke så mye mer å si akuratt nååå en GOD NATT♥

 

blogges i morra da søtnoser ♥

 

-Celine♥

Bilder.. .

Hello alle sammen!  JEg har ikke så mye å fortelle så jeg bare legger ut noen bilder fra i stad :)


Roooock ;')))

 

Okeeey.. nå har pc'en klikka ;OO
Jeg legger heller ut de bildene i morra jeg ;\\

 

-Celine ♥


 

Beat It

Hahaha!! MArion får litt latterkrampe eller xDDD 
men hvis dere lurer så mente jeg ikke noe vondt mot Michael Jackson!! Det var bare en tulle video av dukken!

 

-Celine :) 

Marion pewwsen min <'333

Shipp og hoi!
I går hadde jeg å Marion planlagt at henne skulle komme til meg :) Koselig. Men nå som vi har startet i 6. Klasse, har vi fått fadder barn. Jeg har fått en liten søt jente som heter Leah og henne er lillesøsteren til Emilie min bff :) Å henne var den rette for meg som fadderbarn! Tipp topp!
Og vi har leket sammen siden tirsdagen! Og det er like morsomt hverdag. Men i dag lekte jeg og Leah, og noen andre 1.klassinger, vi lekte på huskene og jeg måtte bruke en huske som var ødelagdt så dem andre 1. klassingene tenkte at jeg sto på en båt :) Derfor er overskriften Shipp og hoii siden jeg sa det på skolen, og jeg bare kom på det!  Men jo til det at Mairon skulle komme. Vi spurte om henne kunne sove over hos meg, og jeg og hu fikk lov :)
Men nå sitter vi i kjeller stua for oss selv. Så vi skal blogge og ta bilder! Så kansje det blir litt innlegg på begge to. Men nå har jeg tenkt til å legge ut litt  bilder jeg har tatt i dag! :)

 Litt fail bilde men... jaja ^^


Vi skypa med Madelen i klassen ;**


Liker å ta litt bilder og redigere dem.. :)


Godis har vi vøtt! (Y)

Musikk må vi ha!!

 

Det var alt for i kveld :)

 

-Celine :)

Bilde av meg...

Jeg har ikke noe å gjøre i dga så legger bare ut et bilde av meg..


Vet.. Stygt.. men jaaa... funker.. xD

Hvordan lage en Movietsarplanet bruker

Nå skal jeg vise dere hvordan man lager en MovieStarPlanet bruker :) Håper dere skjønner hva jeg mener, skal vise med bilder :)

 

1.steg!  Først søker du på moviestarplanet.no på gooogle!

 

.

2.Steg! Du trykker på Ny bruker? :)3.Steg! Du velger en Tilfeldig jente eller en Tilfeldig gutt :)!

4.Steg! Du velger hvordan ansikte skal se ut og hår, topp, bukse og sko! :)

5.Steg! Velg et bruker navn og passord, det er ikke alle Brukernavn som ikke er brukt! ;)

6.Steg! Dette er forsiden på Moviestarplanet, her velger du penger, og den gaven skal du opne neste dag ;)

7.Steg! Her kan du velge hva du vill å skrive ! :)

8.Steg! Du skal gjøre disse oppdragene så får du fame til å komme deg opp i level og få sc som er StarCoins ! :)

 

Dette var alt!  Håper dere skjønner hvordan dere lager en Moviestarplanet bruker :)

 

-Celine :)

 


 

 

 

Har tenkt litt.

Hei alle folk som leser min kjedlige blogg ^^
Jeg har tenkt litt... Å jeg har tenkt at bloggen min skal handle litt mer om Moviestarplanet, siden jeg ikke har så mye annet å blogge om enn at jeg kanskje er med Marion eller noo sånt. Så da har jeg tenkt å blogge litt mer om MSP så håper dere liker det!
Men jeg skal jo sefferen blogge om hverdagen min og da :) Kan jo ikke bare blogge om MSP [ Moviestarplanet.no 

 

Men nå har jeg tenkt til å blogge om det :) .... Hmm. Ja det var det, jeg legger ut litt mer etter på :)

 

-Celine :)

Ipad2

Hei alle sammen nå bloggerjrgfra min IPad2 :D litt uvant, men gøøøøøy!
Lite innlegg men jaja....
Skal prøve å blogge mer :DDD

campingen

Endelig har jeg fått nett på campingen :D booojaa!! Men rett på sak, nå har jeg fått nett ved bassenget å jeg sitter under hånkle så jeg ser skjermen ;) dette blir et veldig kort innlegg sååå... Ja hade :)

 

-celine :)

campingen

Endelig har jeg fått nett på campingen :D booojaa!! Men rett på sak, nå har jeg fått nett ved bassenget å jeg sitter under hånkle så jeg ser skjermen ;) dette blir et veldig kort innlegg sååå... Ja hade :)

 

-celine :)

22. juli...

Som alle vet er det en spessiell dag, 22.juli.. 
Utøya og Bomben :( Jeg vil legge inn denne sangen, Lillebjørn nilsen barn av regnbuen

Tenk hvor mye en kan skaffe hat, å hvor mye VI kan skaffe Glede! 

 

For alle dere som er lei dere! Sørgere! Det som får meg til å komme i bedre humør er å tenkte på ting som jeg gjorde i barndommen.

 

-Celine :)

 

Mandagen stikker jeg til..Hell alle folk som ser på bloggen min! På mandagen stikker jeg til Sverige, jeg skal på campingen. Får væll håpe noen venner er der! Her kommer et bilde av campingen, bare i tegning.. ^^


Sorry, fikk det ikke større enn dette. Men hvis dere zomer med pc'en så kan dere vel det bildet! (Y)

 

-Celine :)


Dagens foto.

Dagen foto...

Ikke særlig fint vær i Trøgstad, så tjaaa, hva skal man gjøre?

Hvordan vær er det hos dere?

-Celine :)Eventyrfabrikken.

Hello alle folk som ser på bloggen min! Jeg sa jo at jeg hadde Marion på besøk, å i dag har vi vært på Eventyrfabrikken! Vi fikk ikke tatt så mye bilder av Eventyrfabrikken da.  men jeg tok et bilde av arme båndet.. Her kommer det :)


Denne gangen har jeg faktisk ikke giddet å redigere.
Nå kommer et bilde av to bamse ( EventyrFabrikken bamsen..) Det starte med at vi fikk 2 ti'ere vær, å tok sånn dinge boms så man får oppe en bamse eller noe... ;') Jeg klarte ikke å få opp en :\ Men jeg fikk flyttet på den litt. Å Så var det Marion sin tur! Henne fikk opp begge!  Så det ble alikevell en bamse på meg ;) Så her kommer et bilde av dem seff^^

Jaaaa.. Disse har vi sefølgelig navn på.. Min ''Fabri'' Marion sin..'' Even Fabri'' Lang historie om navna..

Ja vet vi er barnslige.. Vil oppleve det på nytt x).. Tror jeg. Men nok om det, jeg sier vel bare natta ;) Kvælden nu vøtt ;)

Natti natt..

-Celine :)

  


 

Hjelpe meg?

Som dere vet spiller jeg  Moviestarplanet.no å jeg trenger hjelp til level 11! Se mine mine filmer så tjener jeg Fame, eller gi meg en auto! ^^


Så mye fame har jeg til level 11 :D

Dette er brukeren min :)

 

 

Nå er Marion hos meg også ^^ Vi har vært på Eventyrfabrikken. Sliten.
Men Marion skal sove over hos meg i en dag til :) Blir væ gøy ♥
Tenker vi skal se på film å spiller MovieStarPlanet ;)

 

-Celine :)
 

Justin Bieber VS Austin Mahone

VS


Hvem er best? Ikke tenk på utseendet! 

-Celine :)

Ny tlf.

Jeg har ikke blogga så mye, siden jeg har vært på campingen. Men jeg legger ut et bilde av tlf-en min. Som er ny. Men fikk den for ca 1 og en halv uke siden. Hvis dere ikke skylle hvilket merke det er så er det  ZTE her kommer et bilde av den :)

Så.. 

en bra telefon eller ikke? 

-Celine :)

Trampolinen.

Hei! I går så kom Marion til meg, i det nye huset til pappa. Jeg er der.. Men skal på¨Campingen til torsdag. Så blir lite blogging for sommerferien. Å det er jo sikkert mange andre som skal litt i sommerferien?
Men til poenget!

I går så var jo Marion her å søstrenene mine.Tonje [16] Kamilla [14] og meg å marion..
I går når vi sattvi å spiste middag, å da spurte Tonje om pappa kunne sette opp trampolina. Å da sa han ja. Så etter noen timer så haddde han sette den opp, så spurte Kamilla meg om jeg ville sove ute på trampolina så sa jeg: Ja, ok. Men vil du Marion? Henne sa okey. Så etter noen timer på trampolina, så tokk vi med dyne å pute + teppe så hoppa vi på det. Det var gøy :D 
Men jo etter noen timer da også, begynte det å yre litt. Så så vi bortover. Bare mørke skyer. Og da hadde vi ikke noe håp om at detskulle stoppe med å regne.

Men da gikk vi inn. Så fant vi ut at vi skulle legge oss inne på rommet mitt. Så vi tokk gjeste madrassen og Tonje sin madrass. Og la det ned på gulve. Mens jeg lå i min egen seng!
Å nå ligger vi her da. Bortsett fra Kamilla. Hu ble sur fordi jeg hadde på en ringe klokke siden jeg å Marion måtte stå opp da fordi henne skulle hjem tiligt. Så Kamilla gikk ned. 

Men nå er det snart frokost. Å jeg å Marion spiller msp [ Moviestarplanet.no ] Men nå gidder jeg ikke å blogge no serlig mer.

-Celine :)

Gammel video men..

Han med LANGT hår er broren min, han spiller i band, å spiller solo :D Jeg syns han er kjempe flink! ♥

Vet...

Hei alle sammen jeg vet jeg ikke har blogget på en stund, men jeg har ikke hatt så mye tid. Plutselig skal jeg ditt så skal jeg datt, å jeg spiller jeg et spill som heter www.moviestarplanet.no å¨der lager man sånne filmer, orker ikke å forklare hvordan.. Men jo så skal jeg det å det tar sin tid! Men jaaa.. Har ikke alltid tid til å blogge. Men jeg skal prøve å blogge litt mer! 

Dette er dagens bilde, siden jeg snakket litt om msp [ www.moviestarplanet.no ] Annbefaler å spille det ;) Jeg heter: emmaaaa

Søk meg som venn hvis du spiller Msp.. ;) 

 

-Celine :)

My dog!

Her kommer en bitte liten vidio av min lille bruce-gutt! Den er litt rar med jaja... :) Håper dere syns den er morsom!

 

 

-Celine :)

Skole tur i går..

Hei. Som dere vet har jeg vært på skole tur i går men kameraet mitt funka ikke å går kveld så jeg legger ut i dag selv om jeg egentlig ikke orker :\ Jaja, her kommer en laang liste over turen! 

 


Maryanne


Katinka 


Susanne~Katinka

Madelen~Emma, ble bare skurring i bildet :\

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Bilder av Mjøsa


Mjøsa
 

:) 

                                                                                                                                                                                                                

Matpakke for turen :)


:)

Jeg fikk veldig lyst på sjoko kuler... :)

Smiiil!

                                                                                                                                                                           

Her kommer litt bilder fra stedet :)


Som dere ser er dette meg... xD

Dette er over en bru for at vi skal komme oss over til den øya det er masse aktiviteter.

Også brua.

Dette også ;)


Jeg og Marion fikk vester, siden vi ville padle kano!

Så satt vi i den koslige kanoen, jeg og Marion sitter i den grønne ;)

Og da ble vi dyttet ut :) 

Vi prøver å dytte oss lengere ut ;)

Å da var vi ute på vannet! Vi koset oss;) Eller Marion var stressa, henne trodde båte kom til å velte. Men jeg sa: Nei da! Jeg har padla kano før så jeg vet at den ikke gjør det!

;)

Vi padlet rundt en øy eller som bare er myr da ;)

Og jeg begynner å synge: Padle Padle 123 123 padle padle padle 123 123 ... 

På det bilde der tror jeg at vi var på vei inn igjen. Men det var så gøøøy!


Jeg står i en tre hytte ;)

Var på vei til å hoppe ned.


Jeg, Marion, Tuva og Emilie, vi gikk opp i et tårn der  :)

 

-Celine


  


 
 

Tipp topp dag + ikke tipp topp dag :(

Hei! Som dere kanskje vet så skal jeg på skole tur i morgen. Men da tenkte jeg at jeg skulle ha med meg kameraet mitt og tlf-en min. Kameraet får jeg hatt med meg, men SEFF fant jeg ikke tlf-en min!!! Jeg begynner å bli stresset, så jeg bare måtte blogge om det. Men snart klarer jeg ikke å tenke! Jeg ANER IKKE HVOR DEN ER!?!?!! ÅÅÅÅ! Jeg må ha den fordi jeg vil høre på musikk på en 2 og en halv times buss tur!!! Å jeg skal dra i morgen, så jeg bare noe timer på og finne den eller noen og noen jeg har jo litt tid på å finne den, men ja. Det kommer ikke til å bli det samme uten tlf-en!

Her kommer noen tommler opp og ned og i mellom :-) Om forskjellige ting til turen! :-) 

 


Tommel ned fordi jeg ikke finne tlf-en min til turen :-(


Jeg har et kamera som jeg kan bruke for meg selv. Til turen da :)


Tommel på mitden fordi det er 2 og en halv timer i buss :\

 

Det var mine meninger med mine tommeler.. xD Men  jaja! 

-Celine :)

Sliten.

Hei. I dag er jeg litt sliten. Men akuratt nå Skyper jeg med Marion. Og Emma i min klasse snakker med meg på msn. Men jeg vil ikke bli sur på torsdag. For da skal vi jo på skole tur til Elverum. Men det har vist blitt litt problemer med hvem jeg skal sitte med, alt har nesten bare blitt kål. Men det finner vi jo ut tilslutt ;) Jaja... 

Jeg legger ut litt mere bilder etter på tenker jeg. Gidder ikke nå. Sorry folks :\ 

Lite innlegg med jeg legger ut etter hvert! ;)

-Celine :)

Dagens blogging..

I dag vet jeg ikke helt hva jeg skal blogge om siden jeg har ikke gjort noe spess i dag.. Så jeg bare legger ut litt bilder fra noen dager siden :) Håper dere liker dem!


Dagens bilde, kjedet meg etter lekser.


Dette bilde tokk jeg pååååå... emmmh. Jo søndagen!

Jeg gidder ikke å legge ut mer bilder... 

Men på torsdagen da vi skal på tur, da skal jeg sitte med Madelen så kanskje Marion og Tuva på andre siden. Så da har jeg liksom noen å snakke med.. ;) Jeg har det ellers, men ja :) Blir koselig å sitte sammen! Gleder meg litt til å reise, men sånn serr! Vi skal HELT opp til Elverum. Men etter vi har vært på det skog bruks museumet, da skal vi på peppes pizza! Det blir gøøøy!

 

-Celine :)

Middag.

Jeg kjeder meg veldig så jeg legger ut mere på samme dag.. Eller ja nesten samme tid da, det blir mer rikte sakt... 

Men i dag skal til bestemor (mormor) å spise middag sånn rundt klokka 5 eller halv 6, så kan blogge en stund til;) 
Men den 7. juni da skal vi på skole tur til  Elverum for vi skal på museum der å det er et skogbruks museum, men jo der tenkte jeg at jeg skulle ta med meg et kamera som jeg fikk av mormor. Siden hu brukte alldri. Så da fikk jeg det, med der manglet det en lader til kameraet. Men siden vi skal til mormor i dag så kan kanskje tante fikse det, siden tante bor rett over mormor det er et sånn hus som er til to familer da.. Lizzom hehe..  Men tante har MANGE sånne forskjellige ladere. Så kanskje henne har en som passer til den. 

Her kommer et bilde av kameraet. Men bare sånn info så er det ikke sånn MEGA bra lizzom. Men det funker for meg! Her kommer bildet.

 
Som dere ser så heter kameraet Kodak, Jeg aner ikke om det er bra eller ikke. Men det finner jeg ut. Men det skal jeg KANSKJE ha med meg på skole turen ;)

 

-Celine480217-8-1262272041188.jpg

03.06.2012


Heyyoo! Nå har jeg dusjet (Hadde fett hår -.- ) Men bare sånn info jeg liker ikke å dusje.. Jeg vet egentlig ikke hvorfor men jaja.. 


HAr litt bløtt hår.. Ikke så veldig rart til da.. ;)

 

-Celine480217-8-1262272041188.jpg

Kamera funker ikke.

Hei! I dag, når jeg satt å spiste kom momo min bestemor ( mormor ) Jeg kaller henne for momo da... Det er en lang historie. 
Men av henne fikk jeg et kamera siden henne brukte det ALDRI. Men det viste seg at det manglet en leding til å lade den. Men den hadde selfølgelig ikke jeg. Men mormor skulle lete etter den ledningen. Går håpe henne finner den.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

I dag har jeg også ryddet rommet mitt. Sånn info var det VELDIG rotete... Men ikke nå lenger. Siden jeg har jo rydda der. Men det var digg når jeg var fardig, er litt sliten også. 

 

Dette var et liten innlegg. Men jaja. 

 

-Celine480217-8-1262272041188.jpg

Justin Bieber

Som dere kanskje vet så skal Justin Bieber synge på Opraen i Oslo i dag. Og det var noen som hadde vunnet en konkuranse og premien var å treffe Justin Bieber face to face. Men det viste seg å ikke bli noe av, pga sikkeheten. Så de jentene som vant konkuransen ble veldig lei seg, for de hadde gledet seg så mye! 
Også konserten står i fare for å bli avlyst pga sikkerheten, til både publikum og Justin Bieber.
Folk som er der står på take på Opraen får å se han, en jente sikkert flere blir skadet. Å folk som er der kommer seg ikke ut, det går ikke å gå på do heller! Jeg skjønner ikke at folk gidder nesten... Men jaja! Jeg kunne gjerne tenke meg å dra dit. Men ikke nå lenger! Alle som er der kommer helt sikkert å få litt skader for å si det sånn! Men bare for å si det sånn så er jeg ikke den største fanen av Justin Bieber. Men jeg liker han jo, han jo litt søt.. Å sangene hans er jo fine men.. Han Nopp ikke noe for meg. Men hvis det blir konsert der i Oslo så kan det henne folk ikke kan komme hjem føre 12 eller litt over det. Siden dette kommer til å ta tid!

Hvem skal på Opraen for å se på Justin Bieber? Men hvis dere ikke ser dette i dag så får dere skrive om dere har vært der eller ikke i morgen.

 

Her kommer et litt rart bilde av men som late skyter meg selv... Eller dere får se hva.... ;)

 

 

Huff og huff... Tror jeg...

Klippa håret mitt.

Jeg har klippa meg. Som dere skjønner ( Det står jo på toppen av innlegget ) Men jeg har klippa meg noe ala sånn Marion har. Skjekk bloggen hennes! http://spretterten.blogg.no/  Men jeg har klippa meg for en stund siden... Men jeg har rett og slett bare ikke giddet å bloggen om det.. Men her kommer litt bilder av mitt hår...

 

Hehe.... Emmh... Jeg kjeda meg litt.. Okey...!?!
Huff'a Meien!

 

Det var altså mine bilder av håret....  Noen som har gjort noe i dag?

Klem ?Celine?

Design

Hei alle sammen! Ja som dere ser så har jeg nytt design. Jeg byttet tilbake til det jeg hadde.. Sååå ja ! Men det var et lite innlegg. Jeg legger ut mere i kveld! 

 

 -Celine480217-8-1262272041188.jpg

Home again

I am home again! Så da blir det mer blogging! Hva har folket gjort hjemme i helgen da? Jeg har vært på campingen og ikke gjort så stort, jeg har chillen med Kamilla og Tonje på stranden. Sola meg. Badet. Vært med lillesøstren min Tuva vi bade litt i bade kanten. Vi var nede på stranden på lørdag og søndag, men på mandag så var vi bare på vår plass. Tonje satt i telte mens vi satt ute på plattingen
(Hverandaen) På en måte.. 

Men nå skal jeg bytte design, siden min venn Marion hadde samme. Men jeg fant ikke ut det føre jeg begynte å skype med henne. Så jeg skal bytte til et annent!

 

 -Celine480217-8-1262272041188.jpg

Long time, no see

Sorry for at jeg ikke har blogget på en stund. Men jeg skjønner ikke det kameraet på mamma sin pc siden jeg må bruke hennes.
Men jeg vet ikke helt hva jeg skal bloggen om men.. Jeg skal på campingen å bade å sole meg! Gleeeder meg det blir så chill & digg! Siden det ikke er noe nett der, er det ikke noe poeng i å ta med daten. Så blir nok desverre itteno blogging. Men jeg kan kanskje legge inn litt bilder da siden Tonje min stesøster henne har et kamera som henne fikk i komfen.. så kanskje jeg kan få litt bilder av henne! Da blir det nok litt bilder på mandagen, jeg kommer hjem da. Kanskje seint kanskje tidlig men kanskje mitt på dagen.. Det spørs på været siden hvis det er fint vær der så kommer vi til å bli der litt eller en stund da.. ja. Men det kan henne det blir litt bilder da! Men her er to vakkre bilder av meg og min kule søster Kamilla ;

 

Q: Hva skal du i helgen?

 

  -Celine480217-8-1262272041188.jpg

Er hos bestemor

Hei! Nå er jeg hos bestemor, jeg er hos henne siden jeg ikke ville bli med mamma og Runar ( min stefar ) på hytta, jeg liker å være hjemme... Da kan jeg finne på noe med venne mine. Men jeg tenkte jeg kunne være med fetteren min siden bestemor bor under dem. Det er sånn huset er til assa :) Men jo da tenkte jeg at jeg å han kunne finne på noe, men han er på en disco. og den discoen er et sted borti der faren hans bor så han skal til han når den er ferdig, så jeg er bare hos bestemor nå å ser en film på Disney Channel men som er ferdig om 1 min. tror jeg da... Men fetteren min kommer hjem i morge tilig så da kan jeg å han ha vannkrig !!! Hvis det blir fint vær også om han gidder.... Men jeg tenker at han gidder! Men nå er jeg litt sliten jeg har litt lyst til å gå ut men klokka er snart halv 9 såå jeg er ganske sliten .... eller ikke ganske men litt da :)) Men det ble ikke sååå velgid mye blogging i dag men jeg lover dere at det blir det i morgen :DDD!!!!

Klem Celine :) 

Bart...


 Baaaaart!

God moooooorgen!

Hei! Hadde dere en fin 17. mai? Jeg hadde ivartfall :) Men i år hadde vi ikke 17.mai på skolen, så vi hadde ikke aktivitetene der eller noe der. Vi var på ungoms skolen og i hallen siden den er ved siden av den skolen, men jo der fikk jeg brusen min etter toget :) Men den ene fetteren min ( Ulrik ) Han fant ikke hvor den brusen var, så da viste jeghan da :) Da ble han glad da! Men så etter det at vi var der, så ble tante og mathias med oss hjem også koste vi oss med litt preking også spise vi baktpotet også til desert så spise vi litt kaka å levfse og litt kanel boller! Og så hadde vi brus da! Så dette blei koooos! Men etter det så ble jeg med dem hjem! Jeg tokk med meg en shorts og en t-skjorte + jogge sko..
Jeg for klarer resten etter skolen!

Haha!

Dette bilde som kommer nå ble jeg litt fornøyd med xD Jeg jobba kanskje med det i 10 min. Haha!!! Look at the picture xD


HAHA, hvis dere ikke ser hva som står der så står det '' Just so gangsta'' '' I'ts me'' '' xD ''

Klem Celine :)

Tipp Topp!


Ja som dere ser så er det tipp topp tommel opp. Det er jo det, det står...

Klem Celine :)

Be yourself !Det er min mening!

Prøve bilde


Hei alle sammen, tanta mi henne viste meg en sånn greie sånn at jeg kan redigere bildene mine! Tuuusen takk tante! Da blir mine bilder litt finere x)

Fetter!

Nå har jeg jeg feira 17. mai på skolen eller denne gangen var vi på ungdomsskolen. Men nå har jeg fetteren min på besøk. Også jeg har tatt litt bilder av oss to... Såååå bare se :)

 


Sover han? o.o


Ville bare legge ut et bilde av meg, siden jeg liker denne fletten! Tusen takk for at du lagde denne fletten til meg mamma! :)


Hehe!


Vi sitter med hver vår pc men vi har helt like :) 


Tipp topp tommel opp.

Kleeem Celine & Mathias :)

Hipp hipp hurra!!!

Hei alle sammen! I dag er det 17.mai! Men hjemme hos oss er det ikke akuratt kjempe fint vær! Det er en mørk sky på den enesiden, så er det en lysere sky.. Det er melt masse regn på 17. mai i dag! Det blir ikke noe bra i alle fall. MEn vi få gjøre det beste ut av det! Men nå skal jeg bare laxsen på sofaen i 15. min, så skal jeg dusje, så skal jeg ta må jeg 17. klærne, så kan jeg bloggen igjen!

 

Klem Celine :)

 

Sliten!

Hei alle samm, som dere vet at jeg la ut et laaaaang innlegg av horoskopet av Topp bladet! Men jeg har litt lyst til å finne på horoskop selv, om jeg kan det da... Men jeg skal snakke litt med mine venniner så kanskje jeg for ut litt... Jeg vet ikke om er skapt til det da! xD Jaja men nå er jeg litt sliten etter det laaaaange innlegget jeg la ut for noen min siden! Her kommer noen bilder :))


Prøver å se fin ut! HAHA Nei da jeg ække fin der vøtt! xD


Jippiiii, jeg er sliiiiten!! 

Det var mye å skrive,m og begynte å flytte på øya hele tiden om jeg hadde skrevet riktig og alt mulig! -.-''' Eg er slæten i øya!!! 

 

Klem Celine :)

Skal jeg lage mine egene horoskop? Skriv en kommentar xDDD HAHA jeg trukke det xD Men dere bestemmer xDDD Klæææm fra mæææ!

Horoskopet fra Topp Bladet

Dette er min! Steinbukken:

 

Skolen har lett for å bli nedprioritert nå som du mye heller vil konsentrere deg om andre ting, som venner og planlegging av helgens festligheter. Ikke la det gå så langt at du blir hengende etter! Du vil vel ikke gå ned i karakterer nå mot slutten av skoleåret? Du sjonglerer tiden din mellom to venninner, men begge vil gjerne ha deg for seg selv. Dersom du ikke ønsker trekantdrama, bør du behandle begge likt og ikke favorisere en av dem. Du kommer nærmere et søsken i denne perioden, og tross alle kranglene dere har hatt opp igjennom årene vil du snart forstå hvor heldig du er som har han\henne.

Lykkedager: 20. og 25. Mai.  
Så kommer det et bilde av steinbukken.

Tvillingene.

Du føler deg urettferdig behandlet, og dette tærer både på selvtilliten og livskvaliteten. Ta ansvar , hev stemmen og krev den behandlingen du fortjener , og du vil få økt respekt. De fleste single tvillingene trivesgodt i sin tilværelse, og vet at kjærligheten kommer når man minst venter det. På hjemmebane kan det være litt uggen stemmning til tider, da dere stadig irriterer dere over hver andre. Ta initiativ til et familiemøte, og bli eninge om arbeidsoppgaver og andre husregler. Foreldrene dine vil bli overasket over hvor voksen og selvsikker du er blitt.

Lykkedager: 16. mai og 3. juni.
Så kommer et bilde av tvillingen ( jeg er ikke sikker på hvordan den ser ut men... jeg bare reigerer det når jeg finner ut hvordan den ser ut )

 

Vannmannen

Du dveler over fortiden, og kan slite med å stole på enkelte som tidligere har skuffet seg. Dersom denne følsen vedvarer, er det mest sannsynlig noe i det. Kanskje det er på tide å avslutte et vennskap som uansett er gått tomt for batterier? Se rundt deg, og du vil oppdage at det er nok av mennesker som gjerne vil bli kjent med deg bare du gir dem en sjanse. Du er lei av hele klesskapet ditt, og hver dag titter du inn og håper at noe nytt har dukket opp. Dersom du vil ha mye for pengene, bør du holde øyene oppe for salgvarer.

Lykkedager: 1. og 4. juni.
Så kommer et bilde av vannmannen. Vekten.

Er du singel går du kanskje rundt og håper på at Mr. Right skal banke på døren din? I så fall vil du snart våkne opp fra ønskedrømmen.For hvis du ikke selv tar litt initiativ eller i det minste holder øynene åpne for en potensiell flørt, er sjansene minimale for at din store kjærlighet finnes rundt neste sving. Rett deg opp i ryggen, og ha troen på at du er morsom, smart og vakker. Dette vil nemlig gi deg en fantastiksk utstråling! En god venninne har irritert deg over lenger tid. Tilsynelatende tror '' alle '' at alt er som før, men du har begynt å tvile.

Lykkedager: 15. og 26. mai.
Så kommer et bilde av vekten.

Tyren.

Du begynner å bli mektig lei skolerutinene, og sommerferienvirker fortsatt fjern.Du er en fantaskiks lytter, og venninnene dine har en tendens til å komme med sine personlige promblemer til deg. Vanligvis setter du stor pris på tilliten, men nå kan det føles litt mye å måtte bære på, da du har nok å stri med selv. Øv deg på å si at nok er nok. En Lærer irriterer deg, særlig fordi du ikke føler han\ hun tar hensyn til dine behov.Ikke la dette stoppe deg fra å få de resultatltene du ønsker, men se deg rundt etter andre muligheter.

Lykketall: 19.mai og 1. juni.
Her kommer et bilde av Tyren.

Løven.

Du trives alle best nå som det er sol og varmt i luften, og du kjenner at du kvikner mer til jo varmere det blir. Husk bare på å smøre deg! Det hadde vel vært trist å måtte takke nei til en starndtur fordi du er for brent? Du er super sosial i tiden framover, og blir fristet til å slå ut løvemanken og gi litt mer blaffen. mange løver sliter nemlig med selvtilliten, selv om de er en mester i å skjule det. Er du en av dem som bruker masse energi på å få andre til å like deg? Aksepter at du aldri kan bli elsket av alle, men at du i stedet kan få respekt av alle.

Lykketall: 15.mai og 2. juni.
Her kommer et bilde av løven 

 

Skorpionen.

 

Klesbutikkene bugner over av tilbud, og bli overrasket om at du snart faller for fristelsen og tar deg en ordentlig shoppingrunde for å fornye sommergarderoben. En dag du har tenkt til å slappe av, begynner du i stedet å rydde og vaske rommet ditt på eget initiativ. På skolen har du skjerpet deg den siste tiden, og imponerer både lærerene og foreldrene dine. Men du har lett for å være litt streng mot deg selv, noe du må jobbe med. Ofte tar du det ikke til deg om andre gir deg komplimenter, det må du lære deg.

 

Lykketall: 17.mai og 1. juni.

Her kommer et bilde av skorpionen.

 

Skytten.

I tiden frmover vil du marke at altgår helt som du ønsker. Du har lettere for å bli irritert, og det kan føre til krangler med noen som stadig tråkker deg på tærne uten at de mener det. Når du kjenner sinnet koker, gjør du lurt i å telle til tre før du lar alt boble helt over. Det kler deg litt dårlig å måtte komme krypende tilbake og be om tilgivelse for noe så simpelt. Sett heller av litt tid til deg selv, og gjør egenpleie eller nyt sommersolen i ditt eget selskap med en god bok eller favorittbladet ditt. Dette vil gi deg påfyll med energi. Snart vil du merke at flere beundrere dukker opp, og du vil igjen kjenne deg verdsatt og spesiell.

Lykketall: 2. og 9 mai.
Her kommer et bilde av skytten.

 

Fiskene.

Du er svært arbedsom om dagen, og leksene blir gjort unna i en fei. Flere av klassekameratene dine misunner deg din effektivitet og evne til å lære fort, og bli ikke overrasket om en du ikke kjenner så godt spør om din hjelp. Etter hvert som dere blir bedere kjent, blir det naturlig at dere også henger sammen på fritiden, og et nytt vennskap er knyttet. Hun eller han har mange kvaliteter som du finner fascinerende, og dere kan ha mye glede av hverandre så lenge dere godtar at dere er forskjellig. En tidligere flamme tar kontakt med deg.

Lykketall: 17. mai og 18. mai.
Her kommer et bilde av fiskene.

Væren.

Du bruker masse energi på å grue deg til en muntlig framføring på skolen, men til den store lettelse går alt bra. Lær deg å stole litt mer på deg selv neste gang. Mest sannsynlig går alt bra, og verden raser ikke sammen selv om ikke sammen selv om ikke alt skulle gått etter planen. Det viktigste er at du selv ønsker det, vil dette være starten på noe langvarig. Mot slutten av måneden klarer du endelig å slutte men en uvane du har hatt lenge. Tenk deg om før du ler på andres bekostning.

Lykketall: 23. og 30. mai.
Bildet funker ikke.. 

Krepsen.

17. mai blir mer kaotisk enn vanlig, og ting går ikke helt som planlagdt dagene etter heller. Du har en tendens til å tenke at lykken ligger frem i tid. Husk å nyte hver dag så godt det lar seg gjøre. Er du i et forhold, vil du merke at dere kommer nærmere hverandre i tiden som kommer, og i flere situasjoner vil du føle deg som nyforelsket. Er du singel, er det mulighetene svært gode for romantikk. Likevel burde du jobbe litt med å komme ut av skallet ditt.Tro på deg selv, og ikke vær redd for å ta sjanser.

Lykketall: 12. og 16. mai.
Bilde funker ikke -.-''


Klem Celine :)

 

 


 

 

 
 

Skyper litt med Marion

Skyper med Marion nå, tokk en liten pause på skypen, å tokk litt bilder! 
Ja her kommer dem!

 


o.o( Pang )


Kan dere se meg? Ikke jeg O.o   o.O


Weeee! Slenger håret bakover! 


 

Haha


Jaaa...Hehe :)

Klem Celine :) 

Kjeder meg etter skolen!

Heeei alle sammen dere skjønner kanskje at jeg kjeder meg  look at the pictures xP

 


HAHA den der ble jeg litt fornøyd med...!


HAHA!

Sonm sakt jeg kjeder meg!!!

Didrik :D

Jaaa dere vet kanskje hvem Didrik er? I vart fall han er en venn av meg, og vi sitter å skyper med hverandre, håper Marion logger snart på skype selv om det ikke går å ha samtale med tre  :( Men jaja, nå driver han Didrik og setter på paradise hotell på pc'en jeg hører veldig godt xD HAHA Men ja dette ble et kort innlegg! Jaja. Snx etter på i kveld. Eller vi får vel ikke snakke med hverandre.. Men ja dere skjønner!

Klem Celine :) 

Hmmm

Heeei alle sammen nå ser jeg på TV ser på Unge mødre Danmark så kommer Unge mødre ( Den  Norkse ) Hunden min sover i sofaen og mamma og jeg ser på tv da. I samme slengen er det noen andre som liker Unge mødre..? Heh.. Jeg bare spør om litt rare ting jeg da.. 

 


Er han bare ikke søøøt? Han har en skikkelig kult navn! Det er Bruce ! xD Bruceriiiiii (L)


Jeg er så glad i ham! :) Glad i det Bruce! 

Legger ut bare noe.


Eple juice (Y) Goood!


Hehe.. Jeg kjeder meg litt seee... Jaja!


Jaaaaa... HAHAHA Niiice (Y)

14.05.2012


Ninja!!! Haaaaaijaaa xD Hehe...

Jaaaa... Litt kleint....

Emmmmh. Jeg kjeder meg litt... Tror jeg da.

HAHAHAHA!!! Niiiice.... sååå hva syntes dere da??? HEHEHE jeg trur jeg ler meg i hjel! :D

Noe helt komisk!

Ja som dere vet så har paradise hotell begynt igjen! Og det har gått en stund. Å det vekke mye latter hos gjestene på komfen! Da Runar min stefar på 52 år faktisk følger med på paradise hotell. Kjenner dere noen som følger med på paradise hotell rundt 52 års alderen? Eller har jeg rekorden? 


Klem Celine :) 

Syk enda -.-

Hei alle sammen, som dere vet så er jeg syk ( forskjøla ) Ikkje bjaaa! Men nå begynner jeg å bli lei! -.-'' Det er ikke gøy å være syk! -.-''''' 
Men akuratt nå ser jeg på God Morgen Norge. Det handler om bunader. :) .     Jaja.... Så jeg vet ikke om jeg skal skrive så mye lenger jeg da.. Jeg finner det ut ettervert..  Men legger ikke ut noe akuratt nå :D

Klem Celine :) 

....


Jaaaaa..... Haha!!


Trønder bart xD :DDD dem er niice :DDD

Klem Celine :))) 

13.05.2012Ja dette er bildet etter komfen x) Hehe trur jeg kommer til å like å kalle det for komfen xD
Men jeg hadde det litt trått i starten, men til jeg måtte en dame som het Mettte
Haha, jeg hålde på å le meg i hjel! eller jeg håldt ikke på jeg gjorde!!!!
Huff og huff jeg trur jeg har litt vondt i halsen etter det! o.o

Ja,ja....
Men jeg hadde det fint da, å jeg ble litt bil syk når vi skulle hjem siden jeg hadde spist kake,
og da ble jeg litt bil kvalm! Siden jaaaa.. Dere skjønner, håper jeg da xDD
Men ja hehe jeg trur jeg bare tar litt flere bilder jeg da så legger jeg sikkert inn på bloggen ^^

Foresten nå ser jeg på tv, ser på Nyhetene xD Greit å få med seg vøtt! Men joo jeg skulle ta bilder jeg x)) HeHe...


Klem Celine :)  

Vet ikke hva xD


Vet ikke hva jeg gjorde der x))


Ikke der heller x)))) 


Klem Celine :)

 

Ps: Jeg trur jeg ikke får tatt noen bilder etter på :O siden kameraet ikke funker :((( Men jeg få se! 

Kamera!

Heeei alle sammen nå har jeg funnet kameraet, eller jeg fant det ikke men stefaren min ( runar ) Han fant det på hytta :D jippi!!! Så det blir bilder som jeg kan ta der å legge uuut :DDDDD
Hehe men jeg drar ikke føre klokka kvart på 3 da :))) Men jeg skal spørre om jeg kan lade kameraet nå så kan jeg legge ut litt bilder :)))

Kort innlegg men jaja!

Klem Celine :) 

13.05.2012


Jaaaaa... Vakke jeg fin ellø? x) HAHA, skriv en kommentar, skriv akuratt hva du føler xDDD 
Dette er min kommentar: Jeg kledde appsolutt ikke de brillene!! Sååå jeg trur ikke jeg skal bruke dem...
Det var min kommentar da :) skriv deres 

 

DER NEDE!!! xDDD


Klem celine :)))) 

 

 

 

 

 

 

 

''Host, Hark ''

Hei alle sammen, jeg er fortsatt syk -.-'' Jeg vil ikke!!! -.-''''' Men nå hoster jeg bare -.-'' Og er tett i nesa -.-'' Men jeg håper jeg blir ganske så fort frisk igjen! Jeg har så vondt i halsen miiin  -.-'' Det brenner i den.
Men jo i da skal jeg i konfirmasjonen til Martine som dere vet :) jeg gleder meg jo, men det kommer nokk ikke til å bli like fint å være der siden ejg er syk, men jeg får gjøre det beste ut av det :) Men jeg skal kanskje legge ut noen bilder HVIS jeg finner kameraet Å en annen ting er at jeg internetten hjemme hos min mamma x) Heh.... Jo den funker heller ikke men hvis den blir fiksa så skal jeg legge ut de bildene jeg kanskje får tatt xD Dettfe ble litt kleint..... Men jeg skal legge ut noen andre bilder nå jeg ^^ På de neste innleggene jeg askal ta ut :)


Klem Forskjøla Celine :) xDDDD 

Snart hjem!

Hei alle sammen som dere vet har jeg vært hos min gode vennine og sovet over, men om ca. en og en halv time skal jeg hjem, men jeg bor neste rett over gaten. Eller jeg bor rett over gaten x) Hehe så det er ikke så langt mellom oss, men henne skal i bursdag så da må vel jeg bare nesten hjem :) Men,men jeg å henne kan jo snakke sammen etter på :) Men jeg skal legge ut mye i morgen, jeg skal se om jeg finner kameret som ligger hjemme hos mamma! Jeg finner det ikke -.-'' Men jeg for se om jeg finner det :) får håpe det så kan jeg kanskje t alitt bilder i morgen.

Emmmmh.... Joooo, jeg skal prøve å ta bilder (Om jeg finner kameraet) da kan jeg ta litt bilder på konfirmasjonen til en jeg skjenner som heter Martine :) Henne er kjempe grei!
Men jeg trur det er bortevekk det kameraet siden at jeg har spurt om hvor det ligger, så sider mamma at henne ikke vet selv... Men da må jeg lete omigjen bare. Huff -.-''

Men jeg vet ikke om jeg skal legge ut så veldig mye mer  siden jeg har legget ut ganske mye nå...  Men jeg får se. Kan henne! Men jeg ønsker meg flere lesere, hvis jeg får flere lesere skal jeg kanskje blogge 4-6 ganger x) HVIS jeg får flere lesere da :) Men til dere som leser detter her! Kan dere foreksempel si til noen av vennene deres om de kan se på bloggen min også ? For da blir det mere og mere blogging :)

Dette ble et laaaangt innlegg men det får bare gå x) Håper dere gidder å lese alt sammen x) Hehe: HUSK si til noen andre om blogge'a x) Hehe bare for ,å minne dere på det! Da blir det mere bloggeiiing :)))


Klem Celine :)

 

Ps: Liker dere det nye designet mitt? Klemz :))) 

just so gangsta


Elsker den t-skjorta x) fikk den av søstra mi :) 


Tøff eller??? x) 
HAHA der er føflekken min x) HAHAHAHA!!!


Hoppe bilder x)
Hehe!!!


ÅÅÅ, henne hopper fra fjellet!!!!! xD

Yoyo!!! xD.....

 

 

 

 

 

 

 

enda ett nytt!

Jaaa som dere vet så har jeg fått meg nytt deisgn (igjen) Jeg finner alldri noe som jeg liker x) Men jeg trur jeg skal ha denne en stund!
Dette ble et lite innlegg men det var bare for å si i fra at jeg bytter design C: Hehe!!!

Klem Celine!!! 

God Morgen

God morgen alle sammen!!! Jeg litt trøtt det bilde skulle lizzom være sånn + at jeg er forskjøla, men jeg fikk en kopp med honning og vann ( blandet sammen da ) 
Men joooo.... At jeg er jo hos Marion, men jeg får håpe jeg ikke har smittet Marion ! :( Jeg trur ikke det vis ikke så hadde nokk Marin merka det i dag!
Men jeg haaaaaater å være forskjøla!!! Jeg får nesten ikke sove fordi nesebordene er tette ( eller det ene er tett da men noen ganger er det begge ) Men i går føre jeg sovna tenkte jeg på at jeg gleder meg til å bli frisk igjen! Så slepper jeg å vokne sånn mitt på natten  for å snyte meg -.-'' Men jeg blir nokk bra igjen da :) Må tenke posetivt! Vis ikke blir det aldri bra igjen. 


Klem forskjøla Celine! 

Klips Klips!!!


Awwww!!! Søøøøte sprette gutten!!! :) Han er sååå søøøøøøt! <33333

Nye sko!


Nice eller???


Kul stilling? x)


Ble litt stygt... Men jau,jau.....

Timeplanen

Dette blir timeplanen min for helgen :)
  • Freadag: Skal finne på noe med Marion.
  • Lørdag: Sikkert være hjemme å slappe av.
  • Søndag: Skal i konfirmasjon til en jeg skjenner.

 

 

Det Var min plan for helgen, jeg kommer nokk til å skrive litt timeplaner for noen dager..... Så blogger jeg kanskje litt om det lå legger ut noen bilder for hverdag jeg har gjort noe... x) 

 

Klem CeliMix!!! :D

Jiiiiippi!

Ja som dere skjønner har jeg fått meg nytt design :D Men jeg fikk hjelp av godeste Marion :D Takk for hjelpen:)
Men akuratt nå så sitter jeg hos henne å spiller på pc-en, og nei vi spiller ikke oppå pc-en -.-'' Men jooooo tilbake til det andre, jeg å henne sitter å Skyper med Didrik. Hehe mens han hører på musikk og da hører vi lizzom musikken vi å så slepper å sette på musikk selv.... Emmmmhe detter ble litt kleint sakt.... Eller jaaaa.... Hehehe!!! Han hører på Call Me Maby.... x) Jau,jau Hehe....

Men jeg vet at jeg ikke har blogget så mye men jeg skal prøve å blogge litt mere... Men det har vært så kjedelig å blogge siden jeg har lizzom ikke noe å blogge om :(

Nå satt jeg på musikk!! >:) Hehe.... Hører på Sommar i Sverige med Sean Banan x) Han er tøøøøff..... Søøøøøk på dena!!!

 

Kleeeeem Nyyyye CeliMix ! 

:)Heei! Jeg vet det er lenge siden jeg har blogga! Menne jeg har bare liksom glemt det..Trur jeg.... Hehe.. Menne jo i dag skal jeg reise på hytta:) Men jeg skal ta med meg pc-en da seff! Å da skal jeg vell skype litt med Marion og Didrik :) Sååååå Snx når jeg er framme.. Eller vi får vell ikke snakket sammen men.. Men,men Hehe!..... 

Klem Celine<'3333

MovieStarPlanet.no

Det var noen bilder av emmaaaa :D

Fetter Mathias!

Hei alle sammen nå er jeg hos min fetter Mathias :D Vi spiller msp ( MovieStarPlanet ) å koser oss, også skal jeg sove over hos han! :D YeeY, blir gøøøy vøtt! :D

Klem Celine <'333

Timeplan

  • Nå kommer timeplanen min for påskeferie!

 

  • Mandag: Marion på besøk! ;)
  • Tirsdag: Ut å sykle med Marion og kanskje noen flere.
  • Onsdag: Jeg vet ikke, sikkert finne på noe med noen venner.
  • Torsdag: Dra på campingen og sette opp telte
  • Fredag: Være på campingen, og jeg finner sikkert noen flere venner der ;)
  • Lørdag, søndag og mandag skal jeg kanskje være på campingen det spørs åssen været er :)

Lillesøster&#9829;Detter er altså min lillesøster! Jeg syntes henne er sååå søt! ♥  Dette er et litt gammelt bilde fra vinteren i fjor men det er det eneste jeg har til nå, av min lillesøster, men hvis dere vil så kan jeg kanskje få noen flere bilder av lillesøstra mi! ♥♥♥ 

Klem Celine<'333

Besøk

Nå er Marion hos meg vi koser oss nede i peisestua, vi hører på musikk å sitter å spiller msp. Hvis det er noen som lurer på hva msp betyr så er det forkortelse for MovieStarPlanet. Jaaaa.... var det noe mer jeg skulle skrive ... Jeg føler ikke for noe mer i vartfall.. xD.... 

 

Klem Celine<'333

Feira bursdag!

I går feira jeg bursdag, men jeg feira

også pappa,Tonje og Christoffer. jeg har egentlig hatt brusdag men i går feira jeg den hos min pappa :) ! Sammen med pappa,Tonje og Christoffer. Jeg hadde brusdag den 16. januar, pappa hadde den 26. januar Tonje har til fredagen og Cristoffer hadde den 1. januar. Sånn nå vet alle det :D 

Men vi koste oss i går da!  

 

Klem celine<'333

 

Trommer...!


Tromme, tromme! xD 

Emilie! :D

Heeeeei! I dag skal Emilie komme til meg:) Å til helgen skal jeg bli med henne til tanta hennes:) Gleder meg, vi skal på østfoldbade og spille fotball og mye mer, det er helt sikkert er at vi kommer til å kose oss!Glad i deg Emilie!<'3333

 

Klemz Celine<'333

PC! &lt;'333

Hei alle sammen! 

Jeg har ny pc! Det er TOSHIBA den er kjempe bra!

ELSKER DEN !! <'33333333

Et lite innlegg xD Men ja,ja!

¨

Klemz Celine<'333

2 Bilder


Ble litt rart, men vet ikke hvordan man tar biløde uten sånn camera greier på pc-en :\\ Derfor brukte sånn olympus eller noe camera. Prøv Moviestarplanet.no             Lag din egen bruker å prat med venner! :D

Tokk dette bilde hos Marion men har ikke legget det ut føre nå men nå har jeg vartfall legget det ut! :D Litt rart bilde men jaja ^^ 

19.mar.2012Jeg tilkaller deg Gud ...xD Neeei da. Men bare skulle lage tulle bilde :)

HER ER JEG!!! Sier Marion:)OOOOO :O

Ja,ja ... Liker brillene :D

Noen bilder av meg å Marion<3

Klemz Celine<'333

18.mar.2012
Bilder! :DNoen bilder av forskjellige års tider xD Bare fant noen bilder! :D

Klemz Celine♥

Kjøpt!

Heeei! I dag har jeg kjøpt kejmpe masse jeg skal ta noen bilder av dem en gang xD Hehe..Men nå skal jeg prøve alle sammen! 

Klemz Celine♥

Marion!

Er hos marion mii <''3 I dag er jeg hos marion (: Vi har bare chillen^^ Jeg har gjort det hele helgen også jeg^^ 

Jeg har ikke blogga så mye men jeg skal begynne å gjøre det! ^^ Skal legge ut noen bilder også etter vært!

Men nå skal jeg snart hjem :/ Men jeg skal jo på skolen i morgen så ser henne der.

Klemz Celine<''33

&#9829;

Adele: Someone Like You


♥ Love ♥


06.mar.2012

Taio Cruz: Dynamite


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hehe

Marion&#9829;

Heeeeejj alle sammen♥♥♥ I dag er Marion hos meg! Henne er den snilleste jeg kjenner♥!

                                                                                    Snilleste kommentar fra Marion!

Dette sa hun: Du har kul klestil.          ♥♥♥♥♥  tnwww♥♥♥♥♥ 

Klem Celine♥♥♥

20.feb.2012


øøøh det ene bilde ble litt rart xD

Er en sta jente^^ Men livlig.