Dagen :)

uuuups...

Eeeeh..Hei.. I know har ikke blogga noe.. Men jeg har egentlig ikke orket. Men nå må jeg starte igjen azz!!

Okei, denne uka har vi startet internasjonal uke på skolen, det handler om å lære om andre land. Også skal vi samle inn penger som vi skal tjene hjemme, til fadderbarna til skolen.
Jeg fikk jo et land jeg skulle lære om, med mange andre også da. Emh, jeg fikk Japan som land.
I går kveld brukte jeg en del tid på å finne ut litt ting om Japan. Jeg skrev ut to ark ;'3

Men jeg tenkte jeg skal skrive ut litt mer om Japan. Hvordan dem har det der å litt mer sånn. Jeg kom på at jeg må ha med noen bilder ;o

Men så er jo jeg så smart å ikke lagrere teksten når jeg har kopiert ut, så lagret jeg ikke teksten. Jeg kunne jo lagt ut den teksten. Men denne jeg skal skrive ut i dag SKAL jeg lagre, så kan jeg blogge litt seinere i dag å legge ut teksten!

Men det var bitte litt...  BLOGGES ;33

 

-Celine♥

Nytt design.

Ja nå har jeg fått meg nytt design igjen. Jeg ble endelig fornøyd! Jeg husker da jeg bytta, bytta og bytta hele tiden siden jeg ikke fant noen som var fine..
Men endelig fikk jeg det til! Eller Marion hjalp meg litt da :) Tusen takk Marion♥
Men i helgen så har jeg vært hos Marion hele helgen, så vi har bare slappet av rett ved siden av pc'en.. Hehe...
å ja, ikke noe mer. Chilla :P

Jeg har ingen bilder akuratt nå så jeg gidder ikke å legge ut bilder som er gamle eller noe sånt. Så jeg tar heller noen etter på som jeg kan legge ut :)

 

-Celine♥

 

Nattiz

Heisann: D.nå skal jeg legge meg.. trøtt -.- men akuratt nå blogger jeg med mobilen, å en annen ting!.. i morra får jeg reggis.. skal vise dere hvordan det ble.. lurer på hvordan jeg kommer til å se ut :O når jeg kommer på skolen kommer sikkert alle til å lure på hvordan jeg ser ut med regulering... lol..
Nattiz :P

Blablabla ;)

Halloisen! Endelig sier jeg bare xD vi har fått kanaler i huset. Å nå ser jeg på Jessie som du kan se nedover på bloggen ;) bildene kommer nederst fra nå av.. Mye lettere på en måte... Heh.. Men nå som vi har fått kanaler skal jeg se på norske talenter..xD Hehe gooii :P

Men nå gidder jeg ikke å blogge mer siden Jeg ikke har noe å blogge om.

-Celine :)

Film.

Yoooo! Som dere kanskje vet skrev det ned i går at vi har dårlig nett! Det er så tregt at jeg nesten ikke gidder å være på nettverk -.-" men gidder for å blogge for dere ;) Men akkurat nå ser jeg på film vi har ikke fått kanaler i det nye huset, men vi skal få det i morra ;) blir litt bra med noen kanaler føler jeg.. Er så kjedelig uten! Blææææh. Ikke lenge til i morra da xD Hehe.. Vel.. Nå har jeg ikke så mye mer å blogge om :/ men skal prøve å blogge i morra ;) lover! xD

-Celine:)

Camping;D

Yooow folka♥ I dag har jeg kommet hjem fra camping, jeg er var med Marthe beste jentaaa♥ Så dro henne tidlig hjem i dag-.- så dro jeg hjem etter på. Vi skulle hente Kamilla fra komf-leir.
Men i dagen for i morra er. Skole,buss hjem, til mamma, være hos mamma i en uke, finne på noe med venner, f.eks. Marion, Madelen og de kule folka der xD Haha" dere andre er også kule assa! Men akuratt  nå orker jeg bare ikke så skrive alle sammen ;'( Menne nå skyper jeg med Maryanne puusen♥ ;) Og ikke noe mer, eller blogger dåååh.

har ikke noen bilder for i dag men skal ta litt bilder i morra, så legger jeg noen ut da.

dette er et lite innlegg men det er alt jeg har for i dag...

-Celine♥

Momarkede :)

Hei alle sammen! Som dere kanskje vet så er det Momarkede, det starter i morra :) klokka 5, hvis noen skal dit og ikke vet tiden ;)
Men i dag har ikke jeg  gjort noen ting, så da har jeg ikke noe og bloggen om. Så jeg valgte å blogge om Momarkede siden det starter i morra.
Men jeg skal ikke dit i morra, men jeg skal kanskje dit på fredagen eller lørdagen :)

Men i morra skjer det ikke noe annet enn skole så til mamma å bli hentet av pappa og gjøre lekser å skype med noen venninner. som vanlig ;)
Nå så jeg på planen min og vi har kortdag i morra ;D Jippi..  Så da kan jeg og Marion ''Kanskje'' finne på noe. :)


Jeg tok jo dette bilde for en 'liten' stund :) Men kult..  På sin måte ^^

Det var alt for i dag :)
Men kommer mere i morra :)

 

-Celine ♥


 

Er en sta jente^^ Men livlig.