Friends or not?

Friends or not? [del 1]

Friends or not.
Hei dagbok.
Dette er en ny start. Jeg flyttet fra LA til Canada, jeg skal begynne på skolen i morgen.
Det blir litt skummelt må jeg si. Moren min skal jobbe mye kvelds vakter på den nye jobben hennes.
Hun måtte ha en jobb hun kunne tjene mer penger. Vi hadde litt lite penger. Mamma sier at det skal ordne seg nå. Så jeg håper det. Vel jeg får vel pakke ut alle klærne mine og finne noe «fint» og ha på meg. Jeg må serr på shopping en dag!
Ja vel. Jeg får vel si litt om meg selv.
Jeg heter Jessica, 18 år snart 19. jeg bodde i LA men nå måtte mamma finne seg en jobb der hun kan tjene mer penger, og henne fant en jobb her i Canada. Vel jeg trenger meg en ny stil. Ikke klær men livsstil. Jeg var alltid så mobbete siden jeg ble mobbet slev, pga klærne mine. Jeg turte aldri å si i fra til mamma at jeg ble mobbet siden jeg aldri hadde en grunn, siden de mobba meg og jeg mobba tilbake, men «de» hadde alltid de siste ordene. Så jeg låste meg ofte selv inn på do og begynte å gråte.
Men jeg må ha en ny kles stil også. Jeg må fikse meg noe i dag føre skolen i morgen. 
Men nok om meg.
//Neste dag\\
Hei dagbok.
Jeg fikk fikset meg noen nye klær i går. Skuldrene mine er letta.
Vel jeg får vel gå ned og fikse meg litt frokost.
Jeg gikk ned og fikset meg litt frokost, jeg tok frokostblanding og melk.
''Mamma? Kan du kjøre meg til skolen?'' Hun så glad ut i dag? Hvorfor? ''Ja det kan jeg vennen''
Hvorfor virker du så glad ut i dag mamma? Sprute jeg henne. Hun gadd ikke svare. Hun bare fniste litt. Mens vi satt i bilen så tenkte jeg litt. Hvorfor er hun så veldig glad, hun smiler hele tiden. ''Mamma! Du er forelska!!'' Hun nølte litt. Ja mumlet hun. Jeg ble litt glad siden ja, det er så lenge siden hun var blitt forelsket igjen. Jeg har jo aldri møtt faren min. Og jeg vil heller ikke møte ham.
Mamma sa at han ikke var helt klok. Så jeg håper han «nye» er en grei person.
''Ha det fint sa vennen!''  ropte  hun til meg i det jeg gikk inn. Jeg er nervøs tenkte jeg. Jeg kjenner jo ingen der! For håpe jeg får meg noen venner av den nye stilen min.
''Ja her er den nye jenta i klassen deres hun heter Jessica. Vil du si noe om deg selv Jessica?''
''Ja.. Jeg heter da Jessica, jeg bodde i LA før og flyttet hit for noen dager siden, jeg liker å holde meg i form, jeg jogger gjerne en gang pr dag. Ja litt om meg.'' Det var da. Da jeg så han, Justin. Han var så kjekk! Jeg satt meg ned på en ledig plass. Justin satt bak med, med en som heter Ryan. Han var litt kjekk.. Jeg må si det.
Jeg hørte at Justin og Ryan hvisket litt. Men jeg hørte ikke helt hva dem sa.
//Vel hva syns dere om historien min? Tror dere Justin liker Jessica like mye som Jessica liker Justin?// Stem ja eller nei om å fortsette.

-Celine♥

Er en sta jente^^ Men livlig.