instagram

Instagram

Hey hey aigain cx

Emh jeg har ikke noe annet å gjørra så jeg legger ut litt søte bilder fra instagram♥♥


:)


Always a TIGER♥ :DDD


Snapchat??


Just waiting on you..


Bamsen liker den sangen♥


Waiting on that you follow me on instagram

@appleceli


Many followers! ?_?
I whis so many♥♥♥


FOLLOW me NOOW!!  D: ♥

Det var alle bildene!♥

 

-Celine♥

Les så får du vite hva jeg skriver om i dag.. ^^)

Hei søtnoser♥ Lenge siden sist? Hva. Ja i know min feil, seff ;)
Men jeg har ikke noe jeg kunne tatt opp. Jo jeg har jo gjort mye i helgen men, ja. Har gjort så mye, på en måte ;)

Men akuratt nå sitter jeg på rommet å chiller, tenker på at jeg skal feire jul i SYDEN så har tenkt mye på det, jeg har alltid en sånn god følse. Den er sånn: BTW sånn gjør jeg det hos mamma ;)

 

Jeg har en vanligdag,som vi gjør klar å kanskje, setter fram bagasjer å sånt i trappa så vi bare kan stappe det i bilen da vi skal dra. Så har jeg sånn god følse da. Så skal vi legge oss i noen timer føre vi drar og da kommer mamma inn til meg føre jeg legger meg å sier: Ja da vekker jeg deg om noen timer. Sier hun. Jeg elsker når hun sier sånt! Det er noe sånt jeg liker cx
Så sover jeg da, klarer nesten ikke å sove før kanskje om et kvarter, eller noe. Så til slutt sovner jeg, merkelig at jeg faktisk gjør det. cx. Så kommer jo mamma å vekker meg da. Så går jeg på badet å pusser tenner og børster håret, og seff kler på meg. Så sitter jeg kanskje litt i stua, å venter på at mamma og Runar skal bli ferdig på badet. xD. Så drar vi! Endelig tenker jeg da. Vi drar på natta da, siden vi skal reise litt sånn på natta. I år også. Så er jeg jo seff trøtt enda! Så jeg sover litt i bilen. Så jeg sover da sover, sover, og sover. Så kommer vi nærmere Gardemoen så ringer vi dem andre vi skal til syden med, som i år er bestemor, bestefar, tante, Mathias [fetter] og Ulrik [fetter] å møter dem på en parkrings plass. Så går vi inn på en buss så kommer vi inn på Gardemoen å fikser bagasjer å alt sånt. Så går vi kanskjer litt i taxfree, elller hvordan det skrives.. Hehe.
Så går vi til et sted å venter på flyet vårt. Som i år håper jeg at vi skal fly med Thommas cook, siden det er så stooort fly.. I mitt hodet har flydd med det to ganger som telles som en, siden det var fra og til. Men nok om det. Videre i historien min. cx . Så har vi jo lagd baguetter i stede for fly mat, som vi selvsakt spiser føre flyet kommer da :) Så kommer flyet vårt og vi går inn dit, så kommer nok til å bli meg og mathias vedsiden av hverandre, og hvis det er tre seter blir det nok meg, Ulrik og Mathias ;) Siden vi kommer til nok å spiller på nintendo ds eller noe ;)

Så kommer vi fram, så går vi til en buss som går til hotellet vårt, så får vi rom greie eller kort da.. Også finner vi hotell-rommet å begynner å se oss rundt å litt sånt. Også tar vi på oss bade tøy, å vi hopper rett i bade bassenget ♥♥♥ TADA... CX.. Min historie eller noe.. om SYDEN jeg håper kommer til å bli♥♥♥

 

Kooooz fra Celine :)

 

-Celine♥

 

Instagram

I dag har jeg tenkt ut at jeg skal begynne med Instagram bilder som jeg legger ut der..


#Minecraft#instagram#


#Meg#marion#jente#kveld#hos#Tuva# @appleceli @marionhn


@appleceli#Jente#kveld#hos#tuva#pringles#nom#nom#


#fetter#Bursdagen#sin#happy#


@aplleceli#chillern#hjemme#


@appleceli#chille#Helg#happy#duck#face#tommel#opp#


#follow#me#?#


#Fake#ore#real#Bieber#x3#

 

 

Det var alle bildene for denne uka og noen fra i forrje uke ♥

PS: follow me on instagram @appleceli

-Celine♥ 

Er en sta jente^^ Men livlig.