januar 2013

Youtube

Hei du der!

Jeg har tydeligvis brukt youtube i det siste.
Vel ikke til å høre på musikk sånn som de som ikke har spotify eller noe.. :p
Men ser på gamle vidioer som jeg så på når jeg var liten. Jeg husker veldig godt at jeg så Snøbarna men det er bare introen fra 2000 men jeg har sett på uhu og faktisk har jeg sett på Fanthomas..
Jeg husker når det var nytt, og det kom en episode hver dag å det vaar så gøy, eller det var pappa som så på det på pc'en den første episoden så kom alle sammen å smalet seg rundt og det varte i kanskje 4 dager også var det enten ikke noe gøy eller man fant det selv, men jeg så det fra pc'en til pappa når han så på det. Og de andre.. Nope ikke der.
Så i dag og i går så jeg alle episodene ;) jeg så 16 og 17 nå så man kan jo si litt at jeg så på mange i går.... Pooopp pooopp...

Vel første gangen (tror jeg) jeg så på propp og berta var når jeg var hos Marie, noen episoder har jeg sett også GNOTTENE!!! FY SØREN DET VAR GØY (før assa!!) Hehe. Husker at jeg har en film jeg har den forsatt.

Men i morra så skal vi på skøyte tur på tjernet. Det blir gøy jeg har pakket sammen. Vi trenger ikke å ta med mat pakke siden Mat & helse gruppa mi på en måte lagde 132 pizzasnurrer ^^}
Men jeg tar med meg drikker vann og kakao + MARSMOLAWS som jeg kjøpte i går ♥ Jeg bare elsker å grille det♥ Nom nom!

 

Ja da var dere litt oppdatert fra meg.. :) Jeg har som sakt ikke bilder siden noen glemte kabelen igjen hos mamma, selv om jeg sa det i går eller noe at jeg skulle ta den med... Men JEG assa JEG er flink til å glemme ting >.< Skjerpings nå Celine -.-

Vel jaja! Noen spørsmål eller ett eller annet bare skriv på kommentarfeltet og skriv! ♥

-Celine  ♥

I'm sorry.

Hei dere!

Sorry for ingen blogging. Men denne gangen har jeg en god grunn! Vel jeg liker best et innlegg med bilder. forhpentlighvis liker du det også.
Men jeg har kjøpt meg ny pc og den har jeg ingen bilder på. Å jeg får ikke lastet bildene to ganger inn på en pc (tror jeg) har på en måte prøvd det.
Men jeg kjøpte bruttern sin pc en Acer. Men jeg tok seff ikke med meg kabel til å laste ned noen bilder. Siden den ligger hos mamma. Ikkje bja.
Jeg skal jo til mamma i morra da sånn innom (tror jeg) så kan jeg jo ta den med meg så kan jeg vise bilde av Acer'ern :)

Men er det noen som har fått med seg brannen som var i Brasil? På et diskotek (Party)? Over 230 døde, og over 100 ble skadd. Uff...

Det ble et lite bilde men det bare ble sånn akuratt nå.

-Celine♥

 

Heyoo!

Hei!

Jeg må bare si noe! I dag når jeg var på skolen og var på vei ut i friminutte, så sto jeg forran Connie læreren min, og så sa jeg pengebom! Så kommer Tuva vedsiden av meg og strekker ut hånden og sier ''40 kroner!'' Så sier Connie '' Jeg har ikke noe.... '' Så tar Connie ned i lommen sin og tar fra to Fisherman XDD Tuva fikk den i hånden henne starkk ut og jeg fikk den rett inn i munnen av Connie, så spør Tuva som ikke har smakt på det før ''Var det godt??'' Føre hun hadde stappet sin inn i munnen, så smiler jeg og sier ''Fiiisherman! Nom nom'' Å jeg fikk bare den latter krampen i meg, vel jeg lo ikke helt ut men jeg datt på gulvet to ganger O_o Jeg er litt sånn som får latter krampe og legger meg eller detter ned på gulvet. Respekter.

Vel noe annet å si er at jeg har gjort en liten kul ting.. Hvis du vet sånne vegger som man putter i nåler på og henger en tegning eller noe det heter kanskje ikke nåler men en tegnestift vel jeg satte to tegnestifter ned og to oppe og satt Ipaden (Padda som jeg og Marion kaller den) Inn mellom de tegne stiftene og 'nå' lett sakt står den der >.<

Og jeg har den greia rett ved sengen så praktisk og ha den der på kvelden cx


Get it??


Nice or not?

Det var alt for i dag♥♥

-Celine♥


Besøk.

Hellu!

I dag har jeg besøk av Mathias, jeg viste ikke at han skulle komme med en gang, men mamma fortalte det til meg.
Og jeg skjønte ikke hvorfor men mamma skulle klippe han, så kommer et bilde om hvordan han ble tenker jeg::)


Så genial!


Hva syns dere? som redigert?


Tiger for evah♥


Fin♥


Sånn ble den med negelakken :)

Jau jau♥

-Celine♥
 

Mini photoshoot.

Hei♥

Ja, som jeg har nevnt har jeg sakt at jeg har vært hos Tuva, og jeg kom hjem for litt siden og spiste middag.
Men jeg og Tuva hadde en liten photoshoot♥

|
|
|
v


Ny jakke bukse og t-skjorte♥


Nå ser dere jakke og -skjorta♥


Tuva og jeg har kjøpt like jakker♥


Tuva fina♥

Det var alle, kommer noen andre snart en gang♥

-Celine♥Tuva.

Hei!

Nå er jeg hos tuva. Når vi kom fram til henne så beynte vi med å lage mat. ''Vi'' assa jeg og Tuva kaller deg for grønnsakseng siden det er masse grønsaker, jeg skal legge ut et annet innlegg for å vise deg hvordan vi lager det! ;)


Justin Bieber.
Jeg og Tuva har som regel EN latter krampe ut over dagen!!! :D


JEG HADDE DÆVA HVIS HAN RINGTE MEG!!! OMB!!!♥♥♥♥♥♥
ANSWER!


Tuva? Tok du bilde med Ipaden i skjul??? cx

Ha en fin kveld♥

-Celine♥


Shopping

Hei

Nuh blogger jeg på ipaden, som regel blir det ikke no stort innlegg på den cx ?
Men i morra drar jeg og Tuva til henne i Trøgstad så drar vi til pappa og henter tingene mine, så drar vi til tuva hos pappaen hennes. Og på fredag kommer vi nok bare til å sitte å chille og på lørdagen skal vi på sjalottenberg JEG ANER IKKE HVORDAN DEN SKRIVES og shoppe! Men jeg pleier å dra dit med mamma og runar når vi er på hytta i åmot;) BTW det var der jeg lagde denne bloggen. Husker hvordan jeg kom på navnet ;) Men jeg og Tuva skal ha en liten photoshoot også vi, gleder meg assa! Men natti begynner å bli trøtt og orker ikke å skrive mer på ipaden ;p

-Celine

Shopping

Hei

Nuh blogger jeg på ipaden, som regel blir det ikke no stort innlegg på den cx ?
Men i morra drar jeg og Tuva til henne i Trøgstad så drar vi til pappa og henter tingene mine, så drar vi til tuva hos pappaen hennes. Og på fredag kommer vi nok bare til å sitte å chille og på lørdagen skal vi på sjalottenberg JEG ANER IKKE HVORDAN DEN SKRIVES og shoppe! Men jeg pleier å dra dit med mamma og runar når vi er på hytta i åmot;) BTW det var der jeg lagde denne bloggen. Husker hvordan jeg kom på navnet ;) Men jeg og Tuva skal ha en liten photoshoot også vi, gleder meg assa! Men natti begynner å bli trøtt og orker ikke å skrive mer på ipaden ;p

-Celine

Hard.Det er vanskelig for meg å ikke blogge når jeg sier at jeg har en blogg pause, men når jeg ikke sier det
så blogger jeg ikke med mindre jeg har besøk er det faktisk skjer noe. Men det er ikke så ofte.

Men same shit, jeg har bursdag i morra! Jeg blir endelig 12 år! :D


På fredag så skal jeg til Tuva Luba, skal være der hele helgen og minner på at jeg o Tuva skal på januarsalg, minner dere også pått. Og jeg har bursdag i morra blir 12 år!!! :DDD JAAA


I morra har vi matte prøve og engelsk prøve, 16 gloser. For og si det sånn pleide vi å ha 8 eller noe men nå er det 16 ;o Møø (N)


Skjermen min er ødelagt som jeg kanskje har sakt før men nå kan dere se den. Hehe. Helt øverst der holdt jeg på skjermen hardt for å dra den opp av gulvet. Så ble den lissom knekt da.... Upsi dupsi... Men skal kjøre bruttern sin!


Kan dere se huden min til venstre fra hånden min, jeg drar i en sånn liten rasta flette dingse boms og når jeg drar i den så henger huden seg på!!


Dette er altså den rasta flette dingse bomsen min! Jeg begynner å bli lei den -.-

Vel nå fikk jeg dere til å bli en liten smule oppdatert. Spør gjerne om noe? Legg meg til som venn BTW :)

-Celine☻♥


Blogg pause..

Hei du der!

Jeg tror jeg føler meg for en liten blogg pause.. Jeg begynte å lage en historie for noen innlegg siden, men jeg skal slutte med den siden jeg har begynt på en ny, og den er bedre for å si det selv.. Men i dag kom det litt snø folkens! Yeah :D

Men jeg skal skrive ferdig jeg da.

HADET♥

-Celine♥

Photoshoot.Hei!

I går og i dag har jeg og Marion bare sittet inne og vi følte vel får og ha en photoshoot og vi fikk oss frisk luft også gitt!
Hehe.
Men ja.. Nå sitter vi på rommet synger etter sangene på spotify, og spiller Subway Surfers.


Tosebygda.


Trøgstad.


I'm Go away from you.


(Y)

-Celine♥Marion.

Hei YOLO!

Grunnen til jeg sier YOLO er fordi You Only Live Once. Er fordi det er bare en gang man kan få en så fin snill bestevenn.
En person som gjør dagen din perfekt.
Vel jeg lever jo bare en gang. Og jeg har den bestevennen man kan ha!
Det er Marion min!♥ Hun gjør så¨jeg begynner å le, hun prøver å ta fra meg manerene mine, perfekt! Haha!
Love You Marion!♥


i Love you, you are that person i have look after.♥

-Celine♥

Music.Hallo!

Ja.. Jeg vet det høres litt teit eller barnslig ut. Men jeg har skrevet en engelsk sang til Marion.
Fordi jeg savner henne så veldig..

Jeg tenkte jeg skulle legge ut sangen etter på eller i morra..

YEAH! Marion kommer til meg i morra ♥
Jeg savner henne så fæææært! GAD D:

MISS U MARION!

 


Miss u :(

-Celine♥

 

Music

Hei du der som leser denne bloggen akuratt nå!

Jeg har ikke lagt ut noen musikk videoer på en stund nå så jeg tenkte det var på tide :}

 


Black Stone Cherry Things My Father Said?

'
LIL WAYNE - Mirror ft. Bruno Mars.

 
One Time (My hearts Edition) Justin Bieber.

 


Ron pope - A Drop In the Ocean.


Wish You Were Here Avril Lavigne.

 

Hva syns dere? Dette er noen av de jeg liker :) ♥

-Celine♥

Friends or not? [del 1]

Friends or not.
Hei dagbok.
Dette er en ny start. Jeg flyttet fra LA til Canada, jeg skal begynne på skolen i morgen.
Det blir litt skummelt må jeg si. Moren min skal jobbe mye kvelds vakter på den nye jobben hennes.
Hun måtte ha en jobb hun kunne tjene mer penger. Vi hadde litt lite penger. Mamma sier at det skal ordne seg nå. Så jeg håper det. Vel jeg får vel pakke ut alle klærne mine og finne noe «fint» og ha på meg. Jeg må serr på shopping en dag!
Ja vel. Jeg får vel si litt om meg selv.
Jeg heter Jessica, 18 år snart 19. jeg bodde i LA men nå måtte mamma finne seg en jobb der hun kan tjene mer penger, og henne fant en jobb her i Canada. Vel jeg trenger meg en ny stil. Ikke klær men livsstil. Jeg var alltid så mobbete siden jeg ble mobbet slev, pga klærne mine. Jeg turte aldri å si i fra til mamma at jeg ble mobbet siden jeg aldri hadde en grunn, siden de mobba meg og jeg mobba tilbake, men «de» hadde alltid de siste ordene. Så jeg låste meg ofte selv inn på do og begynte å gråte.
Men jeg må ha en ny kles stil også. Jeg må fikse meg noe i dag føre skolen i morgen. 
Men nok om meg.
//Neste dag\\
Hei dagbok.
Jeg fikk fikset meg noen nye klær i går. Skuldrene mine er letta.
Vel jeg får vel gå ned og fikse meg litt frokost.
Jeg gikk ned og fikset meg litt frokost, jeg tok frokostblanding og melk.
''Mamma? Kan du kjøre meg til skolen?'' Hun så glad ut i dag? Hvorfor? ''Ja det kan jeg vennen''
Hvorfor virker du så glad ut i dag mamma? Sprute jeg henne. Hun gadd ikke svare. Hun bare fniste litt. Mens vi satt i bilen så tenkte jeg litt. Hvorfor er hun så veldig glad, hun smiler hele tiden. ''Mamma! Du er forelska!!'' Hun nølte litt. Ja mumlet hun. Jeg ble litt glad siden ja, det er så lenge siden hun var blitt forelsket igjen. Jeg har jo aldri møtt faren min. Og jeg vil heller ikke møte ham.
Mamma sa at han ikke var helt klok. Så jeg håper han «nye» er en grei person.
''Ha det fint sa vennen!''  ropte  hun til meg i det jeg gikk inn. Jeg er nervøs tenkte jeg. Jeg kjenner jo ingen der! For håpe jeg får meg noen venner av den nye stilen min.
''Ja her er den nye jenta i klassen deres hun heter Jessica. Vil du si noe om deg selv Jessica?''
''Ja.. Jeg heter da Jessica, jeg bodde i LA før og flyttet hit for noen dager siden, jeg liker å holde meg i form, jeg jogger gjerne en gang pr dag. Ja litt om meg.'' Det var da. Da jeg så han, Justin. Han var så kjekk! Jeg satt meg ned på en ledig plass. Justin satt bak med, med en som heter Ryan. Han var litt kjekk.. Jeg må si det.
Jeg hørte at Justin og Ryan hvisket litt. Men jeg hørte ikke helt hva dem sa.
//Vel hva syns dere om historien min? Tror dere Justin liker Jessica like mye som Jessica liker Justin?// Stem ja eller nei om å fortsette.

-Celine♥

Sweety.Heyyoo!

I overi går var jeg hos Marion og sov over hos henne til onsdagen. Jeg du kan si Celine slår til med latteren en gang til. Jeg ler hele tiden når jeg er hos Marion ler jeg meg alltid i hjel.
Marion er en Virdunderlig person!
Bare så du vet det Marion!

Å jeg sier det igjen, du er morsom!!!

Men i går hadde jeg og Mairon en liten Photoshoot:


Rawrr.


Søte fotspor til Sprett♥


Søte♥


Na-a. Jeg vil IKKE bli tatt bilde av!!


HAHHA, Swetty♥


Litt redd eller nokke? :D


FY! DU er alt for fint!


Nice sko Marion♥

HAHHAHAHA! Unskyld men dette bilde var alt for morsomt...


Aww ser på hverande.
Spooooky Celine med kamera cx


Ugly?

Det var hele phootoshooten som var fine cx

-Celine♥


  

 

Er en sta jente^^ Men livlig.