februar 2012

20.feb.2012


øøøh det ene bilde ble litt rart xD

tur.

Heei alle sammen :) i går var klassen vår å 3. klasse på tur på tjernet å sto på skøyter. Det var gøy men kakaoen gikk litt dritt ... HEHE... jeg skulle riste på den også var ikke låkke helt på så det spruta ut over hele .. Men jaja det funka etter jeg satt korken riktig. Også etter vi var der så kom jeg hjem men hadde ikke nøkkel så jeg måtte bli med bff'en min hjem også sånn 3 tia så gikk jeg å henne til et sted som heter bassengbakken det var en slalom bakke før men ikke nå lenger :(( Å etter det gikk jeg hjem å spiste også satt jeg meg på pc-en :D sånn var den dagen. ( Det var på torsdag) hehe... Og i dag skal jeg se på mgp gleder meg skal stemme da ! :)) 

Klem celimix

...Hehe jeg ser ikke klok ut.. 

Klem celimix

Hjemme

Heeei, er hjemme nå jeg skulle blogge mer sa jeg :) hehe.. Jeg har stått på slalom i dag å det var gøy møtte en jente som jeg spurte om vi skulle kjøre sammen, å henne sa ja også etter jeg hadde spist, så skuklle jeg hjem men da kom henne ned å spurte om vi skulle kjøre men da sa jeg nei jeg kan ikke siden jeg skal hjem også kjørte jeg baklens ned til bilen siden jeg har twintip å da kan man kjøre baklengs :)

Klem celimix

 

noen bilder :)


Hunden min hun heter tyra henne er kjempe snill ! <3

Marion snilla ! 

Klem celimix.

SLALOM

Heeei alle sammen i dag skal jeg stå på slalom! Jeg gleder meg jeg skal stå på twintip :D Det er super morsomt !!! Jeg sto på slalom i går å da men skal i dag også :)  Jeg står på slalom et sted som heter Valfjället det er kjempe fint der!

Men etter jeg har stått på slalom så skal jeg nesten rett hjem så jeg blogger mer når jeg kommer hjem:) Å legger ut noen bilder må bare finne cameraet da... Sånn er4 jeg må lete etter ting.. :P

Klem celimix

04.feb.2012

Det ble litt grumsete, men jaja. et  bilde er det .. :)

 

Klem CeliMix

!!!Valjället er den beste slalom bakken ever! Jeg har hytte ca 10 min. Unna :) Deter ikke langt. Jeg pleier å være der ofte i helgen, å det er skjikkelig gøy å være der !!!

10 Ting om meg

                                                                                             10 Ting om meg 

 

-Jeg elsker å stå på slalom!

-Jeg liker å sparke fotball.

-Jeg liker å henge med venner på skolen.

-Coca cola er godt.. 

-Har to hunder.

-Jeg elsker å være ute.

-Jeg har moviestraplanet.

-Jeg heter emmaaaa på moviestarplanet.

-Liker å blogge.

-Har mange søsken.

Hei alle lesere :)Går til skole på morgen ... :P

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Er en sta jente^^ Men livlig.