mars 2013

Long time no see.

Hei! 

vel, long time ago..! Men det får vel bare gå, en liten blogger som meg trenger ikke å blogge hele tiden å legge ut bilder og tekst all that time? Eller..?
Nei gud vet. Det har skjedd for mye i ukene nå, jeg har ikke hatt tid til å kjede meg får å si det sånn! Ja det er bra det da, jeg skal ikke remse opp alt som har skjedd assa.
Jeg har hatt film kveld da, på tirsdagen. Koooos. Det kom liksom 10 stk..... Heheh.. Er med mange fler venner nå liksom følte meg liksom stuck hos Tuva, men nå har det skjedd mye, så det er på en måte bra! I går fra i dag har jeg sovet over hos Marion, så gikk vi ned på Ørje (statoil...xD) Sååå vinka vi til bilene på E18 :P Mange sure folk som ikke gidder å vinke.... -.-

Men nå skal ikke jeg si så mye mer! Skal ned på kg i morra (kg=kunstgresset) Med folka mine <3 Så det blir vel en del koooos <3

Sove godt da alle sammen!

//Hva har dere gjort i dag?\\

-Celine♥ 

Tired

Hei! 

Ja, jeg er trøtt. Klokka er ikke så mye og jeg har ikke lagt meg sent heller, i helgen så mener jeg hele helgen s¨har jeg lagt meg sånn kvart over 10. 
Jeg har kanskje drøya den et par ganger, men etter hvert som dagene går så har jeg merket at jeg blir bare trøttere og trøttere på skolen. Og jeg føler at det ikke er noe bra for meg.
Så jeg skal slutte å drøye lenge. Kik'e (kik) med noen så si natta så sove sove sove, stå opp stå opp. Skole skole, buss buss, hjem til mamma hjem til mamma.   Det vr en ang reppitering (repitering?) Jeg må spørre dere.. Jaja.  

Jeg skal lage en kortvideo, må bare ha litt kortfilmer først og for håpentigvis ligger dem inne på pc'en uten klikk! ;)

 

Natta snart♥

-Celine♥

Chill

Hei! 

Dog morgen for det første! Har dere hatt det fint så langt? Nåp har jeg lånt litt google bilder. Justin  Bieber har sånne høye hals sko, som jeg sier det er. OG veldig kule capser. Så jeg ville bare hvis dere hva jeg skal ha en dag i mitt liv! 


Den er litt kul da..

Og en annen ting som Justin spess går med er sånne sko med hals på.


Det har vel dere sett?

 

 

Folk tenker sikker ''Å henne er skikkelig gutt ass, henne går med så stygge ting, som bare gutter skal gå med'' 
Men vet du hva?! Jeg driter i hva dere syns, jeg går med det jeg vil. Jeg vil ikke gå med det alle andre jenter går med. Og jeg har heller alldri vært sånn barbie jente. Jeg har aldri vært en sånn jente jente. 
Jeg har vært og er en jente gutt, jeg liker sånt som det over. Jeg elsker flate capser som er så veldig ''guttete'' Hva f?  Unskyld. Men serriøst? Folk kan vel gå med det man føler seg kul,vel eller fin eller hva søren i ?!? 
Bare si så mye dere vil om hva jeg går i og hva jeg tenker hvordan jeg ser ut! Bare rop det ut til meg, men jeg bryr meg ikke et sekund, fordi jeg vil gå i det jeg vil og være den jeg er! Bare si det , men jeg bryr meg ikke, jeg gidder ikke å sladre om sånt, jeg gidder serr ikke. Jeg vet det er mange av dere som tenker at jeg veldig rar (vel jeg sånn ellers som er litt kinderegg. Uten overaskelse inni) men kan væl være den jeg er eller? 

Det var bare det jeg ville si! ;)


God morgen btw! Igen.


Chill, på morgen.


Fint vær i dag.


A eye can cry, but still be happy.

 

//Hva skal du i dag?//

 -Celine♥


 

God morgen

Hei! 

God morgen. Eller ikke, jeg ble vekka for lenge siden, men jeg har ikke orket og gjøre noe serlig. 
Pappa vekka meg for å spørre om jeg skulle være med til sverige, but no thanks. Jeg så ikke grunnen til å være med der og da, skal kjøpe litt mat. Jeg har bare tenkt til å kjøpe noen små saker, som litt skole ting.
Jeg er tom for blyanter, nesten da, og trenger viskelær. (visekeler?)  Å nei vi får ikke sånne ting på skolen, så jeg skal på notabene i dag eller i morra så jeg kan kjøpe meg litt skole saker.

Ellers skal jeg bare slappe av, jeg sitter i pysjen og det frister veldig å finne på noen som i fjor sommer, men i meg så ser sol og da er det varmt og sånt så jeg bare kan gå ut i tynn  jakke, nesten ikke jakke heller.
Men snøen ligger der enda, men du merker jo at det er vår!  Sola skinner her, og blåser friskt ute. Supert, bare et problem, jeg har fått vondt i ryggen, ikke sånn mega vondt men liksom jeg skjenner det. Men jeg kan jo gå tur med Tyra som faktisk blir 5 år i dag, jeg har synget bursdag sangen for tyra også jeg. Så jeg tror henne føler at henne blir eldre.. Eller noe i den duren.
Jaja.. Jeg har ikke noe mer å formelde (?) om...

Men nå har seff bildene eller blogg klikka sånn at jeg ikke kan legge inn bildene jeg har tatt i dag :(

ÅÅÅÅÅ!!! Kan dere ikke fikse opp i det, noen som vet hvordan jeg kan spørre dem hvorfor det blir sånn?

-Celine♥ 

Fin fredag.

Hei igjen! 

Jeg har ikke tenkt over at det er fredag bare tent at det er fri i morgen, og det er deilie med litt fri fra skole.
Denne uka har vært positiv, og fin + den var veldig rask super glad for det!
Jeg skal nok ikke så mye i helgen tenker jeg? Pappa og Sissel skal til sverige, jeg har litt penger og shoppe for så kan hende jeg blir med!

Men uannsett jeg sier natta bare jeg!♥

Dette var et super dupert kort innlegg 0.o

//Hva skal du i helgen?//

-Celine♥ 

Fy fasan

Hei! 

Vel jeg har jo sakt at jeg skal legge ut må gjøre videoene men seff finner jeg dem ikke på mappene, og jeg har lagt inn alle bilder nå får å se om det er derfra eller noe, men neeei da! 
De er bare søkk borte, til og meg den jeg lagde med Mathias!!!
Jeg bruker Windows Live Movie Maker, men videoene kommer ikke opp!! -.- WHY?!?!

Nå er Celine Karlsrud Dahl sinna!!! 
----...----'''''''''

Men for å få humøre litt opp så skal jeg legge inn noen bilder -.- :)


I'm not smart, i'm just smarter than you!


Sp0o0o0o0ky Celine 0.o

//Hva skal du gjøre i dag da?// //Noen som er irriterte på Windows Live Movie Maker også? -.- //

-Celine♥
 

 

Er en sta jente^^ Men livlig.