mai 2012

Kamera funker ikke.

Hei! I dag, når jeg satt å spiste kom momo min bestemor ( mormor ) Jeg kaller henne for momo da... Det er en lang historie. 
Men av henne fikk jeg et kamera siden henne brukte det ALDRI. Men det viste seg at det manglet en leding til å lade den. Men den hadde selfølgelig ikke jeg. Men mormor skulle lete etter den ledningen. Går håpe henne finner den.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

I dag har jeg også ryddet rommet mitt. Sånn info var det VELDIG rotete... Men ikke nå lenger. Siden jeg har jo rydda der. Men det var digg når jeg var fardig, er litt sliten også. 

 

Dette var et liten innlegg. Men jaja. 

 

-Celine480217-8-1262272041188.jpg

Justin Bieber

Som dere kanskje vet så skal Justin Bieber synge på Opraen i Oslo i dag. Og det var noen som hadde vunnet en konkuranse og premien var å treffe Justin Bieber face to face. Men det viste seg å ikke bli noe av, pga sikkeheten. Så de jentene som vant konkuransen ble veldig lei seg, for de hadde gledet seg så mye! 
Også konserten står i fare for å bli avlyst pga sikkerheten, til både publikum og Justin Bieber.
Folk som er der står på take på Opraen får å se han, en jente sikkert flere blir skadet. Å folk som er der kommer seg ikke ut, det går ikke å gå på do heller! Jeg skjønner ikke at folk gidder nesten... Men jaja! Jeg kunne gjerne tenke meg å dra dit. Men ikke nå lenger! Alle som er der kommer helt sikkert å få litt skader for å si det sånn! Men bare for å si det sånn så er jeg ikke den største fanen av Justin Bieber. Men jeg liker han jo, han jo litt søt.. Å sangene hans er jo fine men.. Han Nopp ikke noe for meg. Men hvis det blir konsert der i Oslo så kan det henne folk ikke kan komme hjem føre 12 eller litt over det. Siden dette kommer til å ta tid!

Hvem skal på Opraen for å se på Justin Bieber? Men hvis dere ikke ser dette i dag så får dere skrive om dere har vært der eller ikke i morgen.

 

Her kommer et litt rart bilde av men som late skyter meg selv... Eller dere får se hva.... ;)

 

 

Huff og huff... Tror jeg...

Klippa håret mitt.

Jeg har klippa meg. Som dere skjønner ( Det står jo på toppen av innlegget ) Men jeg har klippa meg noe ala sånn Marion har. Skjekk bloggen hennes! http://spretterten.blogg.no/  Men jeg har klippa meg for en stund siden... Men jeg har rett og slett bare ikke giddet å bloggen om det.. Men her kommer litt bilder av mitt hår...

 

Hehe.... Emmh... Jeg kjeda meg litt.. Okey...!?!
Huff'a Meien!

 

Det var altså mine bilder av håret....  Noen som har gjort noe i dag?

Klem ?Celine?

Design

Hei alle sammen! Ja som dere ser så har jeg nytt design. Jeg byttet tilbake til det jeg hadde.. Sååå ja ! Men det var et lite innlegg. Jeg legger ut mere i kveld! 

 

 -Celine480217-8-1262272041188.jpg

Home again

I am home again! Så da blir det mer blogging! Hva har folket gjort hjemme i helgen da? Jeg har vært på campingen og ikke gjort så stort, jeg har chillen med Kamilla og Tonje på stranden. Sola meg. Badet. Vært med lillesøstren min Tuva vi bade litt i bade kanten. Vi var nede på stranden på lørdag og søndag, men på mandag så var vi bare på vår plass. Tonje satt i telte mens vi satt ute på plattingen
(Hverandaen) På en måte.. 

Men nå skal jeg bytte design, siden min venn Marion hadde samme. Men jeg fant ikke ut det føre jeg begynte å skype med henne. Så jeg skal bytte til et annent!

 

 -Celine480217-8-1262272041188.jpg

Long time, no see

Sorry for at jeg ikke har blogget på en stund. Men jeg skjønner ikke det kameraet på mamma sin pc siden jeg må bruke hennes.
Men jeg vet ikke helt hva jeg skal bloggen om men.. Jeg skal på campingen å bade å sole meg! Gleeeder meg det blir så chill & digg! Siden det ikke er noe nett der, er det ikke noe poeng i å ta med daten. Så blir nok desverre itteno blogging. Men jeg kan kanskje legge inn litt bilder da siden Tonje min stesøster henne har et kamera som henne fikk i komfen.. så kanskje jeg kan få litt bilder av henne! Da blir det nok litt bilder på mandagen, jeg kommer hjem da. Kanskje seint kanskje tidlig men kanskje mitt på dagen.. Det spørs på været siden hvis det er fint vær der så kommer vi til å bli der litt eller en stund da.. ja. Men det kan henne det blir litt bilder da! Men her er to vakkre bilder av meg og min kule søster Kamilla ;

 

Q: Hva skal du i helgen?

 

  -Celine480217-8-1262272041188.jpg

Er hos bestemor

Hei! Nå er jeg hos bestemor, jeg er hos henne siden jeg ikke ville bli med mamma og Runar ( min stefar ) på hytta, jeg liker å være hjemme... Da kan jeg finne på noe med venne mine. Men jeg tenkte jeg kunne være med fetteren min siden bestemor bor under dem. Det er sånn huset er til assa :) Men jo da tenkte jeg at jeg å han kunne finne på noe, men han er på en disco. og den discoen er et sted borti der faren hans bor så han skal til han når den er ferdig, så jeg er bare hos bestemor nå å ser en film på Disney Channel men som er ferdig om 1 min. tror jeg da... Men fetteren min kommer hjem i morge tilig så da kan jeg å han ha vannkrig !!! Hvis det blir fint vær også om han gidder.... Men jeg tenker at han gidder! Men nå er jeg litt sliten jeg har litt lyst til å gå ut men klokka er snart halv 9 såå jeg er ganske sliten .... eller ikke ganske men litt da :)) Men det ble ikke sååå velgid mye blogging i dag men jeg lover dere at det blir det i morgen :DDD!!!!

Klem Celine :) 

Bart...


 Baaaaart!

God moooooorgen!

Hei! Hadde dere en fin 17. mai? Jeg hadde ivartfall :) Men i år hadde vi ikke 17.mai på skolen, så vi hadde ikke aktivitetene der eller noe der. Vi var på ungoms skolen og i hallen siden den er ved siden av den skolen, men jo der fikk jeg brusen min etter toget :) Men den ene fetteren min ( Ulrik ) Han fant ikke hvor den brusen var, så da viste jeghan da :) Da ble han glad da! Men så etter det at vi var der, så ble tante og mathias med oss hjem også koste vi oss med litt preking også spise vi baktpotet også til desert så spise vi litt kaka å levfse og litt kanel boller! Og så hadde vi brus da! Så dette blei koooos! Men etter det så ble jeg med dem hjem! Jeg tokk med meg en shorts og en t-skjorte + jogge sko..
Jeg for klarer resten etter skolen!

Haha!

Dette bilde som kommer nå ble jeg litt fornøyd med xD Jeg jobba kanskje med det i 10 min. Haha!!! Look at the picture xD


HAHA, hvis dere ikke ser hva som står der så står det '' Just so gangsta'' '' I'ts me'' '' xD ''

Klem Celine :)

Tipp Topp!


Ja som dere ser så er det tipp topp tommel opp. Det er jo det, det står...

Klem Celine :)

Be yourself !Det er min mening!

Prøve bilde


Hei alle sammen, tanta mi henne viste meg en sånn greie sånn at jeg kan redigere bildene mine! Tuuusen takk tante! Da blir mine bilder litt finere x)

Fetter!

Nå har jeg jeg feira 17. mai på skolen eller denne gangen var vi på ungdomsskolen. Men nå har jeg fetteren min på besøk. Også jeg har tatt litt bilder av oss to... Såååå bare se :)

 


Sover han? o.o


Ville bare legge ut et bilde av meg, siden jeg liker denne fletten! Tusen takk for at du lagde denne fletten til meg mamma! :)


Hehe!


Vi sitter med hver vår pc men vi har helt like :) 


Tipp topp tommel opp.

Kleeem Celine & Mathias :)

Hipp hipp hurra!!!

Hei alle sammen! I dag er det 17.mai! Men hjemme hos oss er det ikke akuratt kjempe fint vær! Det er en mørk sky på den enesiden, så er det en lysere sky.. Det er melt masse regn på 17. mai i dag! Det blir ikke noe bra i alle fall. MEn vi få gjøre det beste ut av det! Men nå skal jeg bare laxsen på sofaen i 15. min, så skal jeg dusje, så skal jeg ta må jeg 17. klærne, så kan jeg bloggen igjen!

 

Klem Celine :)

 

Sliten!

Hei alle samm, som dere vet at jeg la ut et laaaaang innlegg av horoskopet av Topp bladet! Men jeg har litt lyst til å finne på horoskop selv, om jeg kan det da... Men jeg skal snakke litt med mine venniner så kanskje jeg for ut litt... Jeg vet ikke om er skapt til det da! xD Jaja men nå er jeg litt sliten etter det laaaaange innlegget jeg la ut for noen min siden! Her kommer noen bilder :))


Prøver å se fin ut! HAHA Nei da jeg ække fin der vøtt! xD


Jippiiii, jeg er sliiiiten!! 

Det var mye å skrive,m og begynte å flytte på øya hele tiden om jeg hadde skrevet riktig og alt mulig! -.-''' Eg er slæten i øya!!! 

 

Klem Celine :)

Skal jeg lage mine egene horoskop? Skriv en kommentar xDDD HAHA jeg trukke det xD Men dere bestemmer xDDD Klæææm fra mæææ!

Horoskopet fra Topp Bladet

Dette er min! Steinbukken:

 

Skolen har lett for å bli nedprioritert nå som du mye heller vil konsentrere deg om andre ting, som venner og planlegging av helgens festligheter. Ikke la det gå så langt at du blir hengende etter! Du vil vel ikke gå ned i karakterer nå mot slutten av skoleåret? Du sjonglerer tiden din mellom to venninner, men begge vil gjerne ha deg for seg selv. Dersom du ikke ønsker trekantdrama, bør du behandle begge likt og ikke favorisere en av dem. Du kommer nærmere et søsken i denne perioden, og tross alle kranglene dere har hatt opp igjennom årene vil du snart forstå hvor heldig du er som har han\henne.

Lykkedager: 20. og 25. Mai.  
Så kommer det et bilde av steinbukken.

Tvillingene.

Du føler deg urettferdig behandlet, og dette tærer både på selvtilliten og livskvaliteten. Ta ansvar , hev stemmen og krev den behandlingen du fortjener , og du vil få økt respekt. De fleste single tvillingene trivesgodt i sin tilværelse, og vet at kjærligheten kommer når man minst venter det. På hjemmebane kan det være litt uggen stemmning til tider, da dere stadig irriterer dere over hver andre. Ta initiativ til et familiemøte, og bli eninge om arbeidsoppgaver og andre husregler. Foreldrene dine vil bli overasket over hvor voksen og selvsikker du er blitt.

Lykkedager: 16. mai og 3. juni.
Så kommer et bilde av tvillingen ( jeg er ikke sikker på hvordan den ser ut men... jeg bare reigerer det når jeg finner ut hvordan den ser ut )

 

Vannmannen

Du dveler over fortiden, og kan slite med å stole på enkelte som tidligere har skuffet seg. Dersom denne følsen vedvarer, er det mest sannsynlig noe i det. Kanskje det er på tide å avslutte et vennskap som uansett er gått tomt for batterier? Se rundt deg, og du vil oppdage at det er nok av mennesker som gjerne vil bli kjent med deg bare du gir dem en sjanse. Du er lei av hele klesskapet ditt, og hver dag titter du inn og håper at noe nytt har dukket opp. Dersom du vil ha mye for pengene, bør du holde øyene oppe for salgvarer.

Lykkedager: 1. og 4. juni.
Så kommer et bilde av vannmannen. Vekten.

Er du singel går du kanskje rundt og håper på at Mr. Right skal banke på døren din? I så fall vil du snart våkne opp fra ønskedrømmen.For hvis du ikke selv tar litt initiativ eller i det minste holder øynene åpne for en potensiell flørt, er sjansene minimale for at din store kjærlighet finnes rundt neste sving. Rett deg opp i ryggen, og ha troen på at du er morsom, smart og vakker. Dette vil nemlig gi deg en fantastiksk utstråling! En god venninne har irritert deg over lenger tid. Tilsynelatende tror '' alle '' at alt er som før, men du har begynt å tvile.

Lykkedager: 15. og 26. mai.
Så kommer et bilde av vekten.

Tyren.

Du begynner å bli mektig lei skolerutinene, og sommerferienvirker fortsatt fjern.Du er en fantaskiks lytter, og venninnene dine har en tendens til å komme med sine personlige promblemer til deg. Vanligvis setter du stor pris på tilliten, men nå kan det føles litt mye å måtte bære på, da du har nok å stri med selv. Øv deg på å si at nok er nok. En Lærer irriterer deg, særlig fordi du ikke føler han\ hun tar hensyn til dine behov.Ikke la dette stoppe deg fra å få de resultatltene du ønsker, men se deg rundt etter andre muligheter.

Lykketall: 19.mai og 1. juni.
Her kommer et bilde av Tyren.

Løven.

Du trives alle best nå som det er sol og varmt i luften, og du kjenner at du kvikner mer til jo varmere det blir. Husk bare på å smøre deg! Det hadde vel vært trist å måtte takke nei til en starndtur fordi du er for brent? Du er super sosial i tiden framover, og blir fristet til å slå ut løvemanken og gi litt mer blaffen. mange løver sliter nemlig med selvtilliten, selv om de er en mester i å skjule det. Er du en av dem som bruker masse energi på å få andre til å like deg? Aksepter at du aldri kan bli elsket av alle, men at du i stedet kan få respekt av alle.

Lykketall: 15.mai og 2. juni.
Her kommer et bilde av løven 

 

Skorpionen.

 

Klesbutikkene bugner over av tilbud, og bli overrasket om at du snart faller for fristelsen og tar deg en ordentlig shoppingrunde for å fornye sommergarderoben. En dag du har tenkt til å slappe av, begynner du i stedet å rydde og vaske rommet ditt på eget initiativ. På skolen har du skjerpet deg den siste tiden, og imponerer både lærerene og foreldrene dine. Men du har lett for å være litt streng mot deg selv, noe du må jobbe med. Ofte tar du det ikke til deg om andre gir deg komplimenter, det må du lære deg.

 

Lykketall: 17.mai og 1. juni.

Her kommer et bilde av skorpionen.

 

Skytten.

I tiden frmover vil du marke at altgår helt som du ønsker. Du har lettere for å bli irritert, og det kan føre til krangler med noen som stadig tråkker deg på tærne uten at de mener det. Når du kjenner sinnet koker, gjør du lurt i å telle til tre før du lar alt boble helt over. Det kler deg litt dårlig å måtte komme krypende tilbake og be om tilgivelse for noe så simpelt. Sett heller av litt tid til deg selv, og gjør egenpleie eller nyt sommersolen i ditt eget selskap med en god bok eller favorittbladet ditt. Dette vil gi deg påfyll med energi. Snart vil du merke at flere beundrere dukker opp, og du vil igjen kjenne deg verdsatt og spesiell.

Lykketall: 2. og 9 mai.
Her kommer et bilde av skytten.

 

Fiskene.

Du er svært arbedsom om dagen, og leksene blir gjort unna i en fei. Flere av klassekameratene dine misunner deg din effektivitet og evne til å lære fort, og bli ikke overrasket om en du ikke kjenner så godt spør om din hjelp. Etter hvert som dere blir bedere kjent, blir det naturlig at dere også henger sammen på fritiden, og et nytt vennskap er knyttet. Hun eller han har mange kvaliteter som du finner fascinerende, og dere kan ha mye glede av hverandre så lenge dere godtar at dere er forskjellig. En tidligere flamme tar kontakt med deg.

Lykketall: 17. mai og 18. mai.
Her kommer et bilde av fiskene.

Væren.

Du bruker masse energi på å grue deg til en muntlig framføring på skolen, men til den store lettelse går alt bra. Lær deg å stole litt mer på deg selv neste gang. Mest sannsynlig går alt bra, og verden raser ikke sammen selv om ikke sammen selv om ikke alt skulle gått etter planen. Det viktigste er at du selv ønsker det, vil dette være starten på noe langvarig. Mot slutten av måneden klarer du endelig å slutte men en uvane du har hatt lenge. Tenk deg om før du ler på andres bekostning.

Lykketall: 23. og 30. mai.
Bildet funker ikke.. 

Krepsen.

17. mai blir mer kaotisk enn vanlig, og ting går ikke helt som planlagdt dagene etter heller. Du har en tendens til å tenke at lykken ligger frem i tid. Husk å nyte hver dag så godt det lar seg gjøre. Er du i et forhold, vil du merke at dere kommer nærmere hverandre i tiden som kommer, og i flere situasjoner vil du føle deg som nyforelsket. Er du singel, er det mulighetene svært gode for romantikk. Likevel burde du jobbe litt med å komme ut av skallet ditt.Tro på deg selv, og ikke vær redd for å ta sjanser.

Lykketall: 12. og 16. mai.
Bilde funker ikke -.-''


Klem Celine :)

 

 


 

 

 
 

Skyper litt med Marion

Skyper med Marion nå, tokk en liten pause på skypen, å tokk litt bilder! 
Ja her kommer dem!

 


o.o( Pang )


Kan dere se meg? Ikke jeg O.o   o.O


Weeee! Slenger håret bakover! 


 

Haha


Jaaa...Hehe :)

Klem Celine :) 

Kjeder meg etter skolen!

Heeei alle sammen dere skjønner kanskje at jeg kjeder meg  look at the pictures xP

 


HAHA den der ble jeg litt fornøyd med...!


HAHA!

Sonm sakt jeg kjeder meg!!!

Didrik :D

Jaaa dere vet kanskje hvem Didrik er? I vart fall han er en venn av meg, og vi sitter å skyper med hverandre, håper Marion logger snart på skype selv om det ikke går å ha samtale med tre  :( Men jaja, nå driver han Didrik og setter på paradise hotell på pc'en jeg hører veldig godt xD HAHA Men ja dette ble et kort innlegg! Jaja. Snx etter på i kveld. Eller vi får vel ikke snakke med hverandre.. Men ja dere skjønner!

Klem Celine :) 

Hmmm

Heeei alle sammen nå ser jeg på TV ser på Unge mødre Danmark så kommer Unge mødre ( Den  Norkse ) Hunden min sover i sofaen og mamma og jeg ser på tv da. I samme slengen er det noen andre som liker Unge mødre..? Heh.. Jeg bare spør om litt rare ting jeg da.. 

 


Er han bare ikke søøøt? Han har en skikkelig kult navn! Det er Bruce ! xD Bruceriiiiii (L)


Jeg er så glad i ham! :) Glad i det Bruce! 

Legger ut bare noe.


Eple juice (Y) Goood!


Hehe.. Jeg kjeder meg litt seee... Jaja!


Jaaaaa... HAHAHA Niiice (Y)

14.05.2012


Ninja!!! Haaaaaijaaa xD Hehe...

Jaaaa... Litt kleint....

Emmmmh. Jeg kjeder meg litt... Tror jeg da.

HAHAHAHA!!! Niiiice.... sååå hva syntes dere da??? HEHEHE jeg trur jeg ler meg i hjel! :D

Noe helt komisk!

Ja som dere vet så har paradise hotell begynt igjen! Og det har gått en stund. Å det vekke mye latter hos gjestene på komfen! Da Runar min stefar på 52 år faktisk følger med på paradise hotell. Kjenner dere noen som følger med på paradise hotell rundt 52 års alderen? Eller har jeg rekorden? 


Klem Celine :) 

Syk enda -.-

Hei alle sammen, som dere vet så er jeg syk ( forskjøla ) Ikkje bjaaa! Men nå begynner jeg å bli lei! -.-'' Det er ikke gøy å være syk! -.-''''' 
Men akuratt nå ser jeg på God Morgen Norge. Det handler om bunader. :) .     Jaja.... Så jeg vet ikke om jeg skal skrive så mye lenger jeg da.. Jeg finner det ut ettervert..  Men legger ikke ut noe akuratt nå :D

Klem Celine :) 

....


Jaaaaa..... Haha!!


Trønder bart xD :DDD dem er niice :DDD

Klem Celine :))) 

13.05.2012Ja dette er bildet etter komfen x) Hehe trur jeg kommer til å like å kalle det for komfen xD
Men jeg hadde det litt trått i starten, men til jeg måtte en dame som het Mettte
Haha, jeg hålde på å le meg i hjel! eller jeg håldt ikke på jeg gjorde!!!!
Huff og huff jeg trur jeg har litt vondt i halsen etter det! o.o

Ja,ja....
Men jeg hadde det fint da, å jeg ble litt bil syk når vi skulle hjem siden jeg hadde spist kake,
og da ble jeg litt bil kvalm! Siden jaaaa.. Dere skjønner, håper jeg da xDD
Men ja hehe jeg trur jeg bare tar litt flere bilder jeg da så legger jeg sikkert inn på bloggen ^^

Foresten nå ser jeg på tv, ser på Nyhetene xD Greit å få med seg vøtt! Men joo jeg skulle ta bilder jeg x)) HeHe...


Klem Celine :)  

Vet ikke hva xD


Vet ikke hva jeg gjorde der x))


Ikke der heller x)))) 


Klem Celine :)

 

Ps: Jeg trur jeg ikke får tatt noen bilder etter på :O siden kameraet ikke funker :((( Men jeg få se! 

Kamera!

Heeei alle sammen nå har jeg funnet kameraet, eller jeg fant det ikke men stefaren min ( runar ) Han fant det på hytta :D jippi!!! Så det blir bilder som jeg kan ta der å legge uuut :DDDDD
Hehe men jeg drar ikke føre klokka kvart på 3 da :))) Men jeg skal spørre om jeg kan lade kameraet nå så kan jeg legge ut litt bilder :)))

Kort innlegg men jaja!

Klem Celine :) 

13.05.2012


Jaaaaa... Vakke jeg fin ellø? x) HAHA, skriv en kommentar, skriv akuratt hva du føler xDDD 
Dette er min kommentar: Jeg kledde appsolutt ikke de brillene!! Sååå jeg trur ikke jeg skal bruke dem...
Det var min kommentar da :) skriv deres 

 

DER NEDE!!! xDDD


Klem celine :)))) 

 

 

 

 

 

 

 

''Host, Hark ''

Hei alle sammen, jeg er fortsatt syk -.-'' Jeg vil ikke!!! -.-''''' Men nå hoster jeg bare -.-'' Og er tett i nesa -.-'' Men jeg håper jeg blir ganske så fort frisk igjen! Jeg har så vondt i halsen miiin  -.-'' Det brenner i den.
Men jo i da skal jeg i konfirmasjonen til Martine som dere vet :) jeg gleder meg jo, men det kommer nokk ikke til å bli like fint å være der siden ejg er syk, men jeg får gjøre det beste ut av det :) Men jeg skal kanskje legge ut noen bilder HVIS jeg finner kameraet Å en annen ting er at jeg internetten hjemme hos min mamma x) Heh.... Jo den funker heller ikke men hvis den blir fiksa så skal jeg legge ut de bildene jeg kanskje får tatt xD Dettfe ble litt kleint..... Men jeg skal legge ut noen andre bilder nå jeg ^^ På de neste innleggene jeg askal ta ut :)


Klem Forskjøla Celine :) xDDDD 

Snart hjem!

Hei alle sammen som dere vet har jeg vært hos min gode vennine og sovet over, men om ca. en og en halv time skal jeg hjem, men jeg bor neste rett over gaten. Eller jeg bor rett over gaten x) Hehe så det er ikke så langt mellom oss, men henne skal i bursdag så da må vel jeg bare nesten hjem :) Men,men jeg å henne kan jo snakke sammen etter på :) Men jeg skal legge ut mye i morgen, jeg skal se om jeg finner kameret som ligger hjemme hos mamma! Jeg finner det ikke -.-'' Men jeg for se om jeg finner det :) får håpe det så kan jeg kanskje t alitt bilder i morgen.

Emmmmh.... Joooo, jeg skal prøve å ta bilder (Om jeg finner kameraet) da kan jeg ta litt bilder på konfirmasjonen til en jeg skjenner som heter Martine :) Henne er kjempe grei!
Men jeg trur det er bortevekk det kameraet siden at jeg har spurt om hvor det ligger, så sider mamma at henne ikke vet selv... Men da må jeg lete omigjen bare. Huff -.-''

Men jeg vet ikke om jeg skal legge ut så veldig mye mer  siden jeg har legget ut ganske mye nå...  Men jeg får se. Kan henne! Men jeg ønsker meg flere lesere, hvis jeg får flere lesere skal jeg kanskje blogge 4-6 ganger x) HVIS jeg får flere lesere da :) Men til dere som leser detter her! Kan dere foreksempel si til noen av vennene deres om de kan se på bloggen min også ? For da blir det mere og mere blogging :)

Dette ble et laaaangt innlegg men det får bare gå x) Håper dere gidder å lese alt sammen x) Hehe: HUSK si til noen andre om blogge'a x) Hehe bare for ,å minne dere på det! Da blir det mere bloggeiiing :)))


Klem Celine :)

 

Ps: Liker dere det nye designet mitt? Klemz :))) 

just so gangsta


Elsker den t-skjorta x) fikk den av søstra mi :) 


Tøff eller??? x) 
HAHA der er føflekken min x) HAHAHAHA!!!


Hoppe bilder x)
Hehe!!!


ÅÅÅ, henne hopper fra fjellet!!!!! xD

Yoyo!!! xD.....

 

 

 

 

 

 

 

enda ett nytt!

Jaaa som dere vet så har jeg fått meg nytt deisgn (igjen) Jeg finner alldri noe som jeg liker x) Men jeg trur jeg skal ha denne en stund!
Dette ble et lite innlegg men det var bare for å si i fra at jeg bytter design C: Hehe!!!

Klem Celine!!! 

God Morgen

God morgen alle sammen!!! Jeg litt trøtt det bilde skulle lizzom være sånn + at jeg er forskjøla, men jeg fikk en kopp med honning og vann ( blandet sammen da ) 
Men joooo.... At jeg er jo hos Marion, men jeg får håpe jeg ikke har smittet Marion ! :( Jeg trur ikke det vis ikke så hadde nokk Marin merka det i dag!
Men jeg haaaaaater å være forskjøla!!! Jeg får nesten ikke sove fordi nesebordene er tette ( eller det ene er tett da men noen ganger er det begge ) Men i går føre jeg sovna tenkte jeg på at jeg gleder meg til å bli frisk igjen! Så slepper jeg å vokne sånn mitt på natten  for å snyte meg -.-'' Men jeg blir nokk bra igjen da :) Må tenke posetivt! Vis ikke blir det aldri bra igjen. 


Klem forskjøla Celine! 

Klips Klips!!!


Awwww!!! Søøøøte sprette gutten!!! :) Han er sååå søøøøøøt! <33333

Nye sko!


Nice eller???


Kul stilling? x)


Ble litt stygt... Men jau,jau.....

Timeplanen

Dette blir timeplanen min for helgen :)
  • Freadag: Skal finne på noe med Marion.
  • Lørdag: Sikkert være hjemme å slappe av.
  • Søndag: Skal i konfirmasjon til en jeg skjenner.

 

 

Det Var min plan for helgen, jeg kommer nokk til å skrive litt timeplaner for noen dager..... Så blogger jeg kanskje litt om det lå legger ut noen bilder for hverdag jeg har gjort noe... x) 

 

Klem CeliMix!!! :D

Jiiiiippi!

Ja som dere skjønner har jeg fått meg nytt design :D Men jeg fikk hjelp av godeste Marion :D Takk for hjelpen:)
Men akuratt nå så sitter jeg hos henne å spiller på pc-en, og nei vi spiller ikke oppå pc-en -.-'' Men jooooo tilbake til det andre, jeg å henne sitter å Skyper med Didrik. Hehe mens han hører på musikk og da hører vi lizzom musikken vi å så slepper å sette på musikk selv.... Emmmmhe detter ble litt kleint sakt.... Eller jaaaa.... Hehehe!!! Han hører på Call Me Maby.... x) Jau,jau Hehe....

Men jeg vet at jeg ikke har blogget så mye men jeg skal prøve å blogge litt mere... Men det har vært så kjedelig å blogge siden jeg har lizzom ikke noe å blogge om :(

Nå satt jeg på musikk!! >:) Hehe.... Hører på Sommar i Sverige med Sean Banan x) Han er tøøøøff..... Søøøøøk på dena!!!

 

Kleeeeem Nyyyye CeliMix ! 

Er en sta jente^^ Men livlig.