juli 2012

Stikker til langedrag.

Ja på tirsdag drar jeg til et sted som ikke er så langt unna Langedrag, jeg skal dit på onsdagen :) Marion skal vre med ^^ Vi leier en hytte. Dette blir Koooos :)

Jeg vet at jeg ikke har vrt i et blogg rutinene mine :\ Men Jeg har vrt borte så lenge, å jeg skal bort, så kan ikke blogge :(  Men jeg skal prve mitt beste! Jeg har ikke såc ofte noe å blogge om. Men hvis jeg tar litt bilder på lange drag å litt sånn, da blir det bra. :)

 

Og nå har jeg begynt å spare til en Ipad 2, jeg må bare kjpe meg det! Noen ganger skjenner jeg at jeg bare har så lyst til å spille på en ipad -.- Men jeg hakke! Den koster 3.000 -.- For dyrt xD HAr så lyst på! Kommer til å ta så SYYYYYYYYKT lang tid fre jeg får det! -.- -.- -.- ÅÅÅÅH -.- Sinna -.- xDDDD


-Celine :)


 

 

campingen

Endelig har jeg ftt nett p campingen :D booojaa!! Men rett p sak, n har jeg ftt nett ved bassenget jeg sitter under hnkle s jeg ser skjermen ;) dette blir et veldig kort innlegg s... Ja hade :)

-celine :)

campingen

Endelig har jeg ftt nett p campingen :D booojaa!! Men rett p sak, n har jeg ftt nett ved bassenget jeg sitter under hnkle s jeg ser skjermen ;) dette blir et veldig kort innlegg s... Ja hade :)

-celine :)

22. juli...

Som alle vet er det en spessiell dag, 22.juli..
Utya og Bomben :( Jeg vil legge inn denne sangen, Lillebjrn nilsen barn av regnbuen

Tenk hvor mye en kan skaffe hat, hvor mye VI kan skaffe Glede!

For alle dere som er lei dere! Srgere! Det som fr meg til komme i bedre humr er tenkte p ting som jeg gjorde i barndommen.

-Celine :)

Mandagen stikker jeg til..Hell alle folk som ser p bloggen min! P mandagen stikker jeg til Sverige, jeg skal p campingen. Fr vll hpe noen venner er der! Her kommer et bilde av campingen, bare i tegning.. ^^


Sorry, fikk det ikke strre enn dette. Men hvis dere zomer med pc'en s kan dere vel det bildet! (Y)

-Celine :)


Dagens foto.

Dagen foto...

Ikke srlig fint vr i Trgstad, s tjaaa, hva skal man gjre?

Hvordan vr er det hos dere?

-Celine :)Eventyrfabrikken.

Hello alle folk som ser p bloggen min! Jeg sa jo at jeg hadde Marion p besk, i dag har vi vrt p Eventyrfabrikken! Vi fikk ikke tatt s mye bilder av Eventyrfabrikken da. men jeg tok et bilde av arme bndet.. Her kommer det :)


Denne gangen har jeg faktisk ikke giddet redigere.
N kommer et bilde av to bamse ( EventyrFabrikken bamsen..) Det starte med at vi fikk 2 ti'ere vr, tok snn dinge boms s man fr oppe en bamse eller noe... ;') Jeg klarte ikke f opp en :\ Men jeg fikk flyttet p den litt. S var det Marion sin tur! Henne fikk opp begge! S det ble alikevell en bamse p meg ;) S her kommer et bilde av dem seff^^

Jaaaa.. Disse har vi seflgelig navn p.. Min ''Fabri'' Marion sin..'' Even Fabri'' Lang historie om navna..

Ja vet vi er barnslige.. Vil oppleve det p nytt x).. Tror jeg. Men nok om det, jeg sier vel bare natta ;) Kvlden nu vtt ;)

Natti natt..

-Celine :)
Hjelpe meg?

Som dere vet spiller jeg Moviestarplanet.no jeg trenger hjelptil level 11! Se mine mine filmer s tjener jeg Fame, eller gi meg en auto! ^^


S mye fame har jeg til level 11 :D

Dette er brukeren min :)

N er Marion hos meg ogs ^^ Vi har vrt p Eventyrfabrikken. Sliten.
Men Marion skal sove over hos meg i en dag til :) Blir v gy ♥
Tenker vi skal se p film spiller MovieStarPlanet ;)

-Celine :)
Kristiansand.

Hallo god folk! Jeg har vrt mye borte i det siste jeg har ikke kunnet blogget. Ikkje Bjaaa. Men p tirsdagen s fikk jeg vite at jeg skulle til Kristiansand i 3 dager. jeg ble jo selflgelig veldig glad!
Men p onsdagen pakket vi dro til farfar, dem skulle passe Tyra ( Hund )
Men s var vi p vei. Jeg mtte sove litt seff. S stoppet vi p et sted spiste litt mat ^^

Vi skulle sove p en camping plass. Menne, nr vi kom dit s frilla vi, koste oss. Tror jeg la meg snn rundt 11 siden barn ikke ble stille :\ S p torsdagen dro vi til Kristiansand dyrepark! endelig fikk Tuva f sett sin store helt! Kaptein sabeltann. denne gange var det ekte. Ikke p TV! :D vi s masse dyr, jeg orker ikke forklare alt sammen.


Vi s jo p Kaptein Sabeltann show Tuva koste seg, vi eldre dah x) Tuva fikk Kaptein Sabeltann hatt sverd, re ring og ye lapp :) Vi kjpte mye annet .
Vi kjrte jo bt seff!Men vi fikk ikke kjrt Den Sorte Dame :( Men vi kjrte Greven Av Gral, det var like morsomt det!

Sorry.. Men jeg har ikke tatt noen bilder med Kameraet :( Menne skal mye annet i sommer! S blir nok bilder da! :)

-Celine :)

Justin Bieber VS Austin Mahone

VS


Hvem er best? Ikke tenk p utseendet!

-Celine :)

Ny tlf.

Jeg har ikke blogga s mye, siden jeg har vrt p campingen. Men jeg legger ut et bilde av tlf-en min. Som er ny. Men fikk den for ca 1 og en halv uke siden. Hvis dere ikke skylle hvilket merke det er s er det ZTE her kommer et bilde av den :)

S..

en bra telefon eller ikke?

-Celine :)

Er en sta jente^^ Men livlig.