juli 2012

Stikker til langedrag.

Ja på tirsdag drar jeg til et sted som ikke er så langt unna Langedrag, jeg skal dit på onsdagen :) Marion skal v©¡re med ^^ Vi leier en hytte. Dette blir Koooos :)

Jeg vet at jeg ikke har v©¡rt i et blogg rutinene mine :\ Men Jeg har v©¡rt borte så lenge, å jeg skal bort, så kan ikke blogge :(  Men jeg skal pr©ªve mitt beste! Jeg har ikke såc ofte noe å blogge om. Men hvis jeg tar litt bilder på lange drag å litt sånn, da blir det bra. :)

 

Og nå har jeg begynt å spare til en Ipad 2, jeg må bare kj©ªpe meg det! Noen ganger skjenner jeg at jeg bare har så lyst til å spille på en ipad -.- Men jeg hakke! Den koster 3.000 -.- For dyrt xD HAr så lyst på! Kommer til å ta så SYYYYYYYYKT lang tid f©ªre jeg får det! -.- -.- -.- ÅÅÅÅH -.- Sinna -.- xDDDD


-Celine :)


 

 

campingen

Endelig har jeg fått nett på campingen :D booojaa!! Men rett på sak, nå har jeg fått nett ved bassenget å jeg sitter under hånkle så jeg ser skjermen ;) dette blir et veldig kort innlegg sååå... Ja hade :)

 

-celine :)

campingen

Endelig har jeg fått nett på campingen :D booojaa!! Men rett på sak, nå har jeg fått nett ved bassenget å jeg sitter under hånkle så jeg ser skjermen ;) dette blir et veldig kort innlegg sååå... Ja hade :)

 

-celine :)

22. juli...

Som alle vet er det en spessiell dag, 22.juli.. 
Utøya og Bomben :( Jeg vil legge inn denne sangen, Lillebjørn nilsen barn av regnbuen

Tenk hvor mye en kan skaffe hat, å hvor mye VI kan skaffe Glede! 

 

For alle dere som er lei dere! Sørgere! Det som får meg til å komme i bedre humør er å tenkte på ting som jeg gjorde i barndommen.

 

-Celine :)

 

Mandagen stikker jeg til..Hell alle folk som ser på bloggen min! På mandagen stikker jeg til Sverige, jeg skal på campingen. Får væll håpe noen venner er der! Her kommer et bilde av campingen, bare i tegning.. ^^


Sorry, fikk det ikke større enn dette. Men hvis dere zomer med pc'en så kan dere vel det bildet! (Y)

 

-Celine :)


Dagens foto.

Dagen foto...

Ikke særlig fint vær i Trøgstad, så tjaaa, hva skal man gjøre?

Hvordan vær er det hos dere?

-Celine :)Eventyrfabrikken.

Hello alle folk som ser på bloggen min! Jeg sa jo at jeg hadde Marion på besøk, å i dag har vi vært på Eventyrfabrikken! Vi fikk ikke tatt så mye bilder av Eventyrfabrikken da.  men jeg tok et bilde av arme båndet.. Her kommer det :)


Denne gangen har jeg faktisk ikke giddet å redigere.
Nå kommer et bilde av to bamse ( EventyrFabrikken bamsen..) Det starte med at vi fikk 2 ti'ere vær, å tok sånn dinge boms så man får oppe en bamse eller noe... ;') Jeg klarte ikke å få opp en :\ Men jeg fikk flyttet på den litt. Å Så var det Marion sin tur! Henne fikk opp begge!  Så det ble alikevell en bamse på meg ;) Så her kommer et bilde av dem seff^^

Jaaaa.. Disse har vi sefølgelig navn på.. Min ''Fabri'' Marion sin..'' Even Fabri'' Lang historie om navna..

Ja vet vi er barnslige.. Vil oppleve det på nytt x).. Tror jeg. Men nok om det, jeg sier vel bare natta ;) Kvælden nu vøtt ;)

Natti natt..

-Celine :)

  


 

Hjelpe meg?

Som dere vet spiller jeg  Moviestarplanet.no å jeg trenger hjelp til level 11! Se mine mine filmer så tjener jeg Fame, eller gi meg en auto! ^^


Så mye fame har jeg til level 11 :D

Dette er brukeren min :)

 

 

Nå er Marion hos meg også ^^ Vi har vært på Eventyrfabrikken. Sliten.
Men Marion skal sove over hos meg i en dag til :) Blir væ gøy ♥
Tenker vi skal se på film å spiller MovieStarPlanet ;)

 

-Celine :)
 

Kristiansand.

Hallo god folk! Jeg har vært mye borte i det siste å jeg har ikke kunnet blogget. Ikkje Bjaaa. Men på tirsdagen så fikk jeg vite at jeg skulle til Kristiansand i 3 dager. Å jeg ble jo selfølgelig veldig glad!
Men på onsdagen pakket vi å dro til farfar, dem skulle passe Tyra ( Hund )
Men så var vi på vei. Jeg måtte sove litt seff. Så stoppet vi på et sted å spiste litt mat ^^ 

Vi skulle sove på en camping plass. Menne, når vi kom dit så frilla vi, å koste oss. Tror jeg la meg sånn rundt 11 siden barn ikke ble stille :\ Så på torsdagen dro vi til Kristiansand dyrepark! Å endelig fikk Tuva få sett sin store helt! Kaptein sabeltann. Å denne gange var det ekte. Ikke på TV! :D Å vi så masse dyr, jeg orker ikke å forklare alt sammen.


Vi så jo på Kaptein Sabeltann show å Tuva koste seg, vi eldre å dah x) Å Tuva fikk Kaptein Sabeltann hatt sverd, øre ring og øye lapp :) Vi kjøpte mye annet å.
Vi kjørte jo båt seff! Men vi fikk ikke kjørt Den Sorte Dame :( Men vi kjørte Greven Av Gral, det var like morsomt det!

Sorry.. Men jeg har ikke tatt noen bilder med Kameraet :( Menne skal mye annet i sommer! Så blir nok bilder da! :)

 

-Celine :)

Justin Bieber VS Austin Mahone

VS


Hvem er best? Ikke tenk på utseendet! 

-Celine :)

Ny tlf.

Jeg har ikke blogga så mye, siden jeg har vært på campingen. Men jeg legger ut et bilde av tlf-en min. Som er ny. Men fikk den for ca 1 og en halv uke siden. Hvis dere ikke skylle hvilket merke det er så er det  ZTE her kommer et bilde av den :)

Så.. 

en bra telefon eller ikke? 

-Celine :)

Er en sta jente^^ Men livlig.