Rørt

4-stjernes middag.

Hallo!

I dag klokken halv 8 så jeg mamma Runar og Christoffer på 4-stjernes middag denne dagen var den Hans-Erik sin tur og, han vant! :)
Han var veldig flink!
En annen ting er på skolen i norsken har vi om intervju, og vi skulle intervjue en kjent person. Og det fleste i klassen tok sånne ski hoppere og langrenn folk og sånt eller sånne kjediser som Justin Bieber Selena Gomez eller ja noe i den duren! Og jeg ville ta noen som noen av de andre har tatt det ville vært litt kjedelig i morra og høre meg og kanskje 4 andre foreksempel da om Justin Bieber, så jeg valgte en annen person og det er Hans-Erik Dyvik Husby.
Så jeg har skrevet 6 spørmål men man intervjuer ikke den persoenen på ekte, så jeg fikk litt hjelp av mammaen min som kjenner han litt når henne har vært i Eslöv jeg har kanskje fortalt det før at jeg var der på en sånn avsluttning? Jaja. Og da fikk jeg litt svar på en måte av mamma da, så da gikk det på en måte litt enklere, hvis du skjønner? Jeg kan vise deg hvordan vi gjordet det. Men jo vi måtte ha et bilde til da. Men så var det ikke så mye blekk igjen på skriveren på skolen så noe av det ble borte men et bilde er et bilde! Ikke sant? 


Hva syns du?


Jeg ble veldig rørt av dette!  :)

Dette var veldig fint! :)

 
:) Natta alle sammen! :)

 

Dette var dagens innlegg i morra skal jeg legge ut innkjøps video som mammaen min han kjøpt til meg når henne var i Polen :) 

-Celine♥

Er en sta jente^^ Men livlig.